REKLAMI GEÇ

Devecioğlu iddiaları yalanladı

Devecioğlu iddiaları yalanladı

Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, “Başkan kendisine oy vermeyenleri dövdürtüyor” iddialarını sert bir dille yalanladı. Devecioğlu, “Biz kavga değil, hizmet adamıyız” dedi.

/ DENİZLİHABER / 28 Nisan 2009 Salı, 11:26

Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu son dönemde gündemi meşgul eden hakkındaki iddialarla ilgili bir açıklama yaptı.

“Honaz Bunları Hak Etmiyor”
Devecioğlu seçim sonuçlarını kabullenemeyenlerin bu şekilde Honaz’a yakışmayan ve Honaz halkını üzen iddialar ortaya attıklarını söyledi. Devecioğlu, “Biz Honaz’ın adını bu tür haberlerle değil, hizmetle duyurmak istiyoruz. Bu amaçla 5 yıl önce yola çıktık. Bu süre zarfında Honaz’ı baştan aşağı yenilemek, Honazlılara layık oldukları yaşam koşullarını sağlamaktan başka hiçbir amaç taşımadık. Asla kavgaların ve huzursuzlukların yanında olmadık. Nitekim Honaz halkı bizim bu doğru duruşumuzu görmüş ve 29 Mart yerel seçimlerinde teveccühünü yenileyerek bize hizmetlerimize devam etme yetkisi vermiştir. Seçimler halka en iyi hizmeti verme adına güzel bir yarıştır. Yarış bitmiş ve halkımızın tercihiyle seçimi birincilikle tamamladık. Herkesin buna saygı duyması gerekiyor. Zaferle noktaladığımız seçimin ardından birileriyle hesaplaştığımız şeklinde iddialar ortaya atmak akıl ve mantıkla bağdaşmaz” dedi.

“Polemiklere Ayıracak Vaktimiz Yok”
Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, bu asılsız iddiaların gündemi gereğinden fazla meşgul ettiğini belirterek, Honaz’ın kaybedecek vakti olmadığını hizmet maratonuna devam edeceklerini söyledi. Devecioğlu, “Bugüne kadar Honaz için taş üstüne taş koymayanlar, böyle asılsız iddialarla hizmet bekleyen memleketimize vakit kaybettirip ayak bağı olmasınlar. Bundan böyle bu ve benzeri iddiaları dikkate alıp cevap vermeyeceğim. Halkım beni polemiklerle vakit kaybetmek için değil, ilçeme hizmet etmem için seçti. Ben de sandıktan çıkan talimatın gereğini yerine getirmek için gecemi gündüzüme katarak çalışmalarıma devam edeceğim. Bundan böyle polemikleri değil, Honaz’daki değişimi ve hizmetlerimizi gündeme taşımak gerekmektedir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Mayıs 2024 Pazar 13 29Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
20 Mayıs 2024 Pazartesi 13 28Parçalı Bulutlu
21 Mayıs 2024 Salı 12 31Parçalı Bulutlu
22 Mayıs 2024 Çarşamba 15 30Parçalı Bulutlu
23 Mayıs 2024 Perşembe 12 28Parçalı Bulutlu