REKLAMI GEÇ

Öcalan ile anlaşıldı, baraj düşürülecek

Öcalan ile anlaşıldı, baraj düşürülecek

Partisinin Tavas İlçe Kongresi’ne katılmak üzere Denizli’ye gelen Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Masum Türker, açılım süreci ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Türker, açılım süreci içinde seçim barajının düşürülmesi konusunda Öcalan ile anlaşıldığını ileri sürdü.

/ DENİZLİHABER / 29 Nisan 2013 Pazartesi, 11:02

Demokratik Sol Parti, Tavas İlçe Kongresini yaptı. Cumartesi günü yapılan kongreye DSP Genel Başkanı Masum Türker de katıldı.

DSP Genel Başkanı Masum Türker, kongrede yaptığı konuşmada açılım sürecini değerlendirdi. Türker, Abdullah Öcalan’ın sözünü ettiği milli misak sözünün Misak-ı Milli ile ilgisi olmadığını kendi etnik yapılanmalarına dayalı olduğunu belirtti.

“SEÇİM BARAJI DÜŞÜRÜLECEK”
Açılım süreci içinde seçim barajının düşürülmesi konusunda da Öcalan ile anlaşıldığını ileri süren Genel Başkan Türker, Tavas Esnaf Kefalet Kooperatifine destek sözü verdi.

Tavas Esnaf Kefalet Kooperatifinin düştüğü sorunların çözümü konusunda kooperatif başkanı Cengiz Köylü ile görüşen DSP Genel Başkanı Masum Türker, 800 üyeli kooperatife destek vereceğini açıkladı.
DSP Tavas İlçe Kongresi’nde Halil Yılmaz Tavas İlçe Başkanı seçildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
9 Mayıs 2024 Perşembe 7 20Çok Bulutlu
10 Mayıs 2024 Cuma 7 23Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
11 Mayıs 2024 Cumartesi 7 19Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
12 Mayıs 2024 Pazar 5 17Sağanak Yağışlı
13 Mayıs 2024 Pazartesi 3 20Parçalı Bulutlu