REKLAMI GEÇ

Sevgi Eli Çiyim Ailesi’ne uzandı

Sevgi Eli Çiyim Ailesi’ne uzandı

Tavas Belediyesi’ne bağlı Sevgi Eli, bu kez Seki Mahallesi’nde ikamet eden Çiyim Ailesine uzandı. Daha önce tekerlekli sandalye yardımında bulunulan E. Çiyim’in daha rahat hareket edebilmesi için evde tadilat yapıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Eylül 2015 Salı, 17:11

Tavas’ın Seki Mahallesi’nde ikamet eden engelli olan eşine gözü gibi bakan onun her ihtiyacını karşılayan E. Çiyim’in başvurusu üzerine tekerlekli sandalye teslimi yapılan aileye şimdi de ev tamiratı için yardım eli uzatıldı.

İhtiyaç sahibi ailenin oturduğu evlerinin önündeki eski tahta balkon sökülerek yerine engelli kardeşimizin rahatlıkla kullanabileceği rahat ve güzel bir balkon yapıldı. Balkonun ve merdivenin kenarına da korkuluklar yapılarak güvenliği de sağlanırken Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, “Belediyecilik sadece yol yapmak, park düzenlemek değildir. Belediyecilik, nerede yardıma muhtaç bir insanımız varsa oraya ulaşmak, sevgi ve hoşgörü ile bir bütün olarak tüm sorunlara çare bulmak ve derman olmaktır. Bu kapsamda ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız, bizim Sosyal Belediyecilik anlayışımızın içinde yer almaktadır. Bu vatandaşlarımıza elimizi uzatabilmekten mutluluk duyuyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Mayıs 2024 Pazar 13 29Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
20 Mayıs 2024 Pazartesi 13 28Parçalı Bulutlu
21 Mayıs 2024 Salı 12 31Parçalı Bulutlu
22 Mayıs 2024 Çarşamba 15 30Parçalı Bulutlu
23 Mayıs 2024 Perşembe 12 28Parçalı Bulutlu