REKLAMI GEÇ

Tavas Belediyesi’nden öğrencilere EBA desteği

Tavas Belediyesi’nden öğrencilere EBA desteği

Tavas Belediyesi uzaktan eğitim sürecinde internet sorunu yaşayan öğrenciler için ücretsiz internete girebilecekleri EBA destek noktalarını öğrencilerin kullanımına sundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Ekim 2020 Salı, 16:16

Tavas Belediyesi’nin internete ulaşma sorunu yaşayan öğrenciler için oluşturduğu noktada, cep telefonlarından veya bilgisayarlarından internete bağlanan öğrenciler TC kimlik numaraları ile abone olduktan sonra telefonlarına gelen şifle ile Tavas Belediyesi’nin internet hizmetinden ücretsiz faydalanabilecek.

Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık “İnternet erişimi bulunmayan ve çekim gücü zayıf olan mahallelerimizde öğrencilerimizin uzaktan eğitim alamadıklarını, telefondan bağlanmalarında da kota sorunu yaşadıklarını bizlere iletmelerinin üzerine ekiplerimiz hemen harekete geçti. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile iş birliği yaparak ihtiyaç ve talepleri belirledik. Bu kapsamda hızlı bir şekilde Kayaca Mahallemizdeki öğrencilerimiz için EBA destek noktasını faaliyete soktuk. Burada bağlantısını yaptığımız ücretsiz ve sınırsız internet ile öğrencilerimiz uzaktan eğitimlerini rahatlıkla alabilecekler” dedi.

Başkan İnamlık, ihtiyaç olan mahallelerde destek noktaları kurmaya devam edeceklerini söylerken, Öğrencilere desteğimiz daima sürecek” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Belediye Başkanı

Hüseyin İnamlık

Tavas Belediye Başkanı

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Mart 2024 Salı 2 15Parçalı Bulutlu
20 Mart 2024 Çarşamba 3 9Yağmurlu
21 Mart 2024 Perşembe -1 11Çok Bulutlu
22 Mart 2024 Cuma -1 10Yağmurlu
23 Mart 2024 Cumartesi -2 12Parçalı Bulutlu