REKLAMI GEÇ

Tavas’ta doğal gaz atağı

Tavas’ta doğal gaz atağı

Tavas Belediyesi ilçeye doğal gaz getirilmesi için çalışmaları yoğunlaştırdı. Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol vatandaşlarla bir araya geldi, doğal gaz abonesi olmaları çağrısı yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Kasım 2015 Perşembe, 09:08

Esnaf Kefalet ve Sanatkârlar Odası’nda gerçekleştirilen doğal gaz bilgilendirme toplantısına Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Meclis Üyesi Metin Kocabatmaz ve vatandaşlar katıldı.

Nüfusu 10 binin üzerinde olan ilçelere doğal gaz getirilmesi için Bakanlar Kurulu kararıyla önemli bir fırsat verildiğini belirten Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, “İlçe merkezlerindeki toplam elektrik abonelerinin yüzde 60’ının kabulü ile ilçemize doğal gazın getirilmesi mümkün. Bakanlar Kurulu kararında doğalgaz almak isteyen elektrik abonelerinin doğal gaz abone bağlantı bedeli olan 335 TL’yi yatırmaları ile Tavas olarak doğal gazda tarihi fırsatı yakalamış olacağız” dedi.

Tavas’ta 4 bin 850 elektik abonesinin bulunduğunu ifade eden Başkan Akyol, “Mevcut abonelerin yüzde 60’ı olan 3 bin aboneyi yakalarsak, ilçemize doğal gaz boru hatları döşenecek. Vatandaşlarımızın desteğiyle ilçemize doğal gaz gelecek. 30 Kasım 2015 tarihine kadar doğalgaz hesabımızda belirtilen abone oranını yakalarsak ilçemiz temiz enerji, kolay enerjiye kavuşacak. Biz Tavaslılar olarak verilen bu son şansı çok iyi değerlendirmeliyiz” dedi.

Akyol, ayrıca doğal gaz abone sayısında istenilen sayıya ulaşılmadığı takdirde yatırılan bedellerin vatandaşlara faizi ile geri ödeneceğini kaydetti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
27 Nisan 2024 Cumartesi 7 26Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 6 25Az Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 8 26Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 10 25Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
1 Mayıs 2024 Çarşamba 10 25Parçalı Bulutlu