REKLAMI GEÇ

1047 proje arasından birinci oldu

1047 proje arasından birinci oldu

Acıpayam Anadolu Lisesi’nin “Dershanesiz Sisteme İlk Adım” projesi, “Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri Yarışması”nda bölge birincisi seçildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Haziran 2015 Cumartesi, 12:48

Acıpayam Anadolu Lisesi’nin 2014-2015 eğitim-öğretim yılında uyguladığı “Dershanesiz Sisteme İlk Adım” projesi ile “Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri”nde ülke genelinde 1047 proje arasından Bölgesel Birincilik Ödülü almaya hak kazandı.

Acıpayam Anadolu Lisesi öğretmenlerinden Talat Tokyay, Sevgi Tokyay, Cennet Kurban, Keziban Aksoy Karan ve İbrahim Erkol, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz’u ziyaret ederek, okullarına bölgesel birincilik ödülü kazandıran “Dershanesiz Sisteme İlk Adım” projesi hakkında bilgi verdi.

YGS ve LYS girecek olan öğrenciler okulların kapanmasına yaklaşık bir ay kala çeşitli nedenlerle devamsızlık yaptığını belirten Acıpayam Anadolu Lisesi öğretmenlerinden Talat Tokyay, bu proje ile hem öğrencilerin okula devamını sağladıklarını hem de sınavlara hazırladıklarını belirtti.

Millî Eğitim Bakanlığının yayınladığı genelge doğrultusunda gerçekleştirilen “Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri” projelerini önemsediklerini belirten Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, “Yaklaşık 1047 proje arasından bölgesel birincilik ödülü almaya hak kazandınız. Öğretmen arkadaşlarımız öğrencileri ve velileri ile kaynaşarak başarıyı elde ettiler. Denizli’mize güzel bir örnek oldunuz” diyerek öğretmenleri başarılarından dolayı kutladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı