REKLAMI GEÇ

19 Mayıs’a özel defile büyüledi

19 Mayıs’a özel defile büyüledi

Kızılcabölük Hanife ve Ahmet Paralı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Moda Tasarım Bölümü öğrencilerinin, giyim öğretmenleri Ayşe Koşan ve Nazife Tutuş liderliğinde Forum Çamlık AVM’de gerçekleştirdiği “Tarih ve Kültür” temalı moda defilesi nefes kesti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Mayıs 2019 Perşembe, 14:57

Defilenin açılışına Tavas Kaymakamı Recep Öztürk, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Tavas İlçe Emniyet Müdürü Tolga Adagülü, Tavas İlçe Milli Eğitim Müdürü Özkan Duvarcı ve vatandaşlar katıldı.

Protokol tarafından yapılan kurdela kesiminin ardından öğrenciler öğretmenleri ile birlikte tasarlayıp diktikleri günümüz kıyafetleri ile 19 Mayıs haftasına özel hazırlanan Kurtuluş Savaşı dönem kıyafetlerini vatandaşların beğenilerine sundu.

Kızılcabölük Hanife ve Ahmet Paralı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Moda Tasarım Bölümü öğretmeni Ayşe Koşan, bu anlamlı günde gerçekleştirilen defile öncesinde öğrencilerinin çok büyük emek harcadıklarını söyledi.

Koşan, “Denizli’de milli mücadele ateşinin yakıldığı 15 Mayıs 1919 tarihinin 100. yıldönümü anısına, öğrencilerimin yıl boyunca hazırladıkları geçmiş ve günümüz kıyafet tasarımlarını defile ile halkımızın beğenisine sunduk. Vatandaşların gösterdiği büyük ilgi bizleri çok mutlu etti” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı