REKLAMI GEÇ

Açık Lise için kayıt yenileme başlıyor

Açık Lise için kayıt yenileme başlıyor

İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Açık Öğretim Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi 2009-2010 Öğretim Yılı 2. dönem kayıt yenilemelerinin, 01-19 Mart tarihleri arasında yapılacağını duyurdu.

/ DENİZLİHABER / 26 Şubat 2010 Cuma, 17:53

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, kayıt yenileme ücretinin 40 TL+5 TL olarak belirlendiği, kayıt ücretlerinin Ziraat Bankası, Halk Bankası veya Vakıflar Bankası’nın herhangi bir şubesine, TC kimlik numarası bildirilerek, Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü hesabına yatırılabileceği belirtildi. Yeni kayıt işlemini gerçekleştirenlerin, Halk Eğitimi Merkez Müdürlüğü’nün, Okul Aile Birliği hesabına (Ziraat Bankası Merkez Şubesi Hesap No:42326059-5001) 5 TL yatırmaları gerektiği ifade edildi. Açıklamada, öğrencilerin dekontları ile birlikte, Halk Eğitim Merkezi Açık Öğretim Bölümü’ne giderek kayıt yenilemeleri gerektiği belirtildi. Kayıt yenileme işlemleri, tüm halk eğitim merkezi müdürlüklerinde yapılabiliyor.

Açık ilköğretim 3. dönem kayıt yenileme işlemlerinin ise 1 Mart ile 28 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirileceği ve kayıt ücretinin 20+5 TL olduğu açıklandı. Öğrenciler, konuyla ilgili daha geniş bilgiyi http://aol.meb.gov.tr veya www.aio.meb.gov.tr sitelerinden veya Açık Öğretim Bürosu’ndan alabilirler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı