REKLAMI GEÇ

Başöğretmen resmine teşekkür

Başöğretmen resmine teşekkür

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Atatürk’ün öğretmenlik yapar halini çizdiği resmini, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne hediye eden Resim Öğretmeni Seyhan İlhan’ı, teşekkürle ödüllendirdi.

/ DENİZLİHABER / 10 Kasım 2009 Salı, 17:24

Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi Resim Öğretmeni Seyhan İlhan, Atatürk’ün öğretmenlik yapan halini çizdiği, yağlı boya resmini, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne hediye etti. Resim, müdürlüğün 4. katına asıldı. İl Milli Eğitim Müdürlü Mahmut Oğuz, Resim Öğretmeni Seyhan İlhan’ı yaptığı bu güzel resim nedeniyle, teşekkürle ödüllendirdi.

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, “Milli Eğitim Müdürlüğü’nün anlamına yakışır bir şekilde, eğitim öğretime ışık tutacak olan bir resmi buraya el emeği ile yapıp kazandırdıkları için Seyhan İlhan öğretmenimize çok teşekkür ediyorum. Değerli öğretmenimiz Seyhan Bey, mesleğinin ne kadar değerli olduğunu bizlere bir mesajla anlatmış oldu. Buraya gelen giden vatandaşlarımız, öğretmen ve öğrencilerimize de ayrıca bir mesaj vermiş olacaktır. Kendisine bu güzel ve bir o kadar da değerli eserinden dolayı çok teşekkür ederek, başarılarının devamını diliyorum. İl Milli Eğitim Müdürü olarak kendisini teşekkür belgesi ile ödüllendirmek istedim. Ayrıca bu eserin diğer öğretmenlerimize de ışık tutacağı inancındayım” dedi. Resim Öğretmeni Seyhan İlhan, “Bir eğitimci olarak, Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün bir resmini yapmak ve bu eseri de Milli Eğitim Müdürlüğü adına yapmak benim için gurur verici oldu. Bu fırsatı bana verdiğiniz için teşekkür ederim” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı