REKLAMI GEÇ

Belediyeden eğitime katkı

Belediyeden eğitime katkı

Denizli Belediyesi eğitime katkı koymaya devam ediyor. Denizli Belediyesi, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda belediye sınırları ve mücavir alan içinde kalan ilköğretim okullarına yeni başlayan tüm öğrencilere önlük ve yaka hediye etti.

/ DENİZLİHABER / 10 Ekim 2009 Cumartesi, 17:10

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu eğitim ve öğretim yılında da Denizli Belediyesi’nin eğitime olan katkısının devam edeceğini söyledi. Öğrencilerin ve öğretmenlerin motivasyonunu arttırmak için bu eğitim yılında da Denizli Belediyesi’nin çeşitli sürprizleri olacağını dile getiren Başkan Zeybekci, “ Denizli’de eğitim kalitesinin artırılması için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız” dedi.

Denizli Belediyesi eğitime katkı koymaya devam ediyor. Denizli Belediyesi, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda belediye sınırları ve mücavir alan içinde kalan ilköğretim okullarına yeni başlayan tüm öğrencilere önlük ve yaka hediye etti.

Musa Kazım Manasır İlköğretim Okulu’nda gerçekleştirilen önlük dağıtım ve teslim törenine katılan Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, tüm eğitim camiasına ve öğrencilere başarılar diledi.

Törene İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, okula ismini veren hayırsever Musa Kazım Manasır da katıldı. Törenin açılış konuşmasını yapan ve eğitime sayısız katkılarından dolayı Denizli Belediyesi’ne teşekkür eden İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, “ Bu güne kadar eğitimin kalitesini artırmak için yaptığımız taleplerin hepsine cevap veren Denizli Belediyesi’ne minnet borçluyuz” dedi.

Denizli Belediyesi’nin katkılarıyla bir ilköğretim okulu ile bir anaokulunun Denizliye kazandırıldığına dikkat çeken Oğuz, “ Denizli Belediyesi bu yıl sadece önlük ve eğitim ekipmanları vermekle yetinmedi. Necip Fazıl Kısakürek İlköğretim Okulu ile Hayma Ana Anaokulu’nun yapımını üstlenerek eğitim camiasına kazandırdı. Belediyemizin katkıları sadece bunlarla da kalmıyor. Bizlere vermiş olduğu arsalar var. Etüt merkezlerinde bilgi evlerinde siz değerli evlatlarımıza ders çalıştırılıyor, eğitim veriliyor. Belediyenin önderliğinde açılan ÖSS kurslarından binlerce öğrenci yararlandı. Bütün bu çalışmaları için başta belediye başkanımız olmak üzere tüm ekibine, meclis üyelerine ve belediye çalışanlarına huzurlarınızda çok teşekkür ederim” dedi.

Konuşmasına 2009- 2010 öğretim yılının hayırlı olması ve çok başarılı geçmesini dileyerek başlayan Başkan Zeybekci ise bu güne kadar sürdürdükleri eğitime olan desteğin bundan sonrada devam edeceğini söyledi. Belediye’nin eğitim kalitesini artırmak adına her türlü katkıyı koymaya hazır olduğunu belirten Zeybekci, “ Tek dileğim bütün hedeflere öğretmenlerin ve öğrencilerin ulaşması. Ayrıca ailelerimizin, velilerimizin öğrencilerimizle beraber göstermiş oldukları gayretlerin karşılığını başarı olarak alması en büyük temennim. Bu yıl Milli Eğitim Müdürlüğümüze Hayma Ana Anaokulu ve 32 derslikli Necip Fazlı Kısakürek İlköğretim Okullunu hediye ettik. Biz göreve geldiğimiz andan itibaren çocuklarımıza gerekli olan her şeyi yapmaya çalıştık. Biliyorum ki ihtiyaçları yoktur. Ancak istedik ki okula yeni başlayan yavrularımızın ilk önlükleri bizden olsun. Bu yıl yaklaşık 10 bin civarında öğrencimiz okula başlıyor. Verdiğimiz önlükler umarım onlara uğur getirir. Her yıl çocuklarımıza büyük anlam ifade eden hediyeler vermeye gayret sarf ediyoruz. Bu kimi zaman bir eşofman, kimi zaman bir tişört ya da güzel bir kitap oluyor. Tabi ki öğretmenlerimizi de unutmuyoruz. Geçen sene öğretmenlerimize Mevlana’nın büyük eseri Mesnevi’yi verdik. Bu sene de Yunus Emre yılı. Yunus Emreyle ilgili temel bir eseri öğretmenlerimize armağan edeceğiz. Tüm okullarımıza ise Yunus Emre ile ilgili bir kitap seti vereceğiz. Biz bu milletin bütün kaynaklarının eğitime, eğitim seferberliğine helal olduğunu düşünüyorum. Yeni öğretim yılını hayırlı olmasını diler bu sene sınavına girecek tüm öğrencilerimizin en üst başarıyı elde etmesini temenni ederim” dedi.

Tören sonrasında ise okul bahçesini dolduran öğrenciler tarafından yoğun sevgi gösterisine maruz kalan Başkan Zeybekci, bir süre çocuklarla sohbet etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı