REKLAMI GEÇ

Berberoğlu’ndan süt zehirlemiyor iddiası

Berberoğlu’ndan süt zehirlemiyor iddiası

Denizli Veterinerler Odası Başkanı Türkay Berberoğlu, okullarda dağıtılan ve çocukları zehirlediği ileri sürülen süt tartışmaları ile ilgili açıklamada bulundu. Berberoğlu sütün çocukları zehirlemediğini iddia ederek “Çocuklar bebekken alamadıkları laktoz enzimi nedeniyle süt içince rahatsızlanıyor. Ama bu zehirlenme değil. Endişe edecek bir şey yok. Çocuklarınıza süt içirmeye devam edin” dedi.

/ DENİZLİHABER / 5 Mayıs 2012 Cumartesi, 17:23

‘Dünya Veteriner Hekimleri’ günü dolayısı ile Denizli Veterinerler Odası valilik önünde çelenk koydu. Çelenk sunumunun ardından saygı duruşunda bulunuldu. Törende konuşan Denizli Veteriner Hekimler Odası Başkanı Türkay Berberoğlu Dünya Veterinerler Günü’nü çeşitli etkinliklerle kutladıklarını söyledi.

Süt için, süt içirin
Berberoğlu, son günlerde süt konusunda yaşanan tartışmalara ilişkin değerlendirmede de bulundu. “Çocuklara süt vermekten vazgeçmeyin” çağrısında bulunan Berberoğlu, “Bazı çocuklar bebeklik dönemlerinde almadıkları laktoz enzimi sebebiyle ishal vakaları yaşanabilir. Çok büyük problem değil, kişisel bir problemdir. Çocuklara örnek olarak yetişkinlerin örnek olarak süt tüketmesi gerekir. Süt içmeye devam” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı