REKLAMI GEÇ

CSA’dan meslek liselerine destek

CSA’dan meslek liselerine destek

Cafer Sadık Abalıoğlu Eğitim ve Kültür Vakfı, Şehit Öğretmen Yusuf Batur Endüstri Meslek Lisesi öğrencilerine, meslek liselerine destek çalışmaları kapsamında otobüs bağışladı.

/ DENİZLİHABER / 3 Şubat 2009 Salı, 01:00

“Karşılanamayan nitelikli iş gücü talebi ile çok yüksek işsizlik oranı arasındaki derin çelişkinin, çözüm anahtarı meslek liseleridir” hedefi ile yola çıkan, Cafer Sadık Abalıoğlu Holding ve CSA Eğitim ve Kültür Vakfı, ülkemiz açısından hayati önemi taşıyan meslek liselerine yönelik faaliyetlerine aralıksız devam ediyor.

Meslek liselerine yönelik çalışmalara büyük önem veren ve çeşitli vesilelerle bu liselerin çalışmalarını destekleyen CSA Eğitim ve Kültür Vakfı, 3 yıldır meslek liselerine yönelik Meslek Liseleri Kariyer Günleri düzenleyerek, sanayinin dikkatini nitelikli işgücüne çekiyor.

Vakıf, ‘Nitelikli teknisyen, güçlü Türkiye’ projesi kapsamında, endüstri meslek liselerinden seçilen başarılı öğrencilerin kişisel gelişimlerini destekleyen eğitimler ile onları iş hayatına hazırlıyor.

Şehit Öğretmen Yusuf Batur Endüstri Meslek Lisesi’nin, motor bölümünde okuyan öğrencilerin eğitiminde kullanılmak üzere, Mercedes Benz 0302S model otobüs bağışlayan CSA Eğitim ve Kültür Vakfı, meslek liselerini destekleme çalışmalarına, 17 Şubat 2009 Salı günü gerçekleştirilecek “Meslek Lisesi! Neden, Niçin, Nasıl?” sempozyumu ile devam edecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı