REKLAMI GEÇ

Cumhuriyet Eğitim Gezileri sürüyor

Cumhuriyet Eğitim Gezileri sürüyor

Milli Eğitim Bakanlığı Ticaret ve Turizm Genel Müdürlüğünce koordine edilen ve bütün masrafları Milli Eğitim Bakanlığı’nca karşılanan “Cumhuriyet Eğitim Gezileri” devam ediyor.

/ DENİZLİHABER / 14 Ekim 2009 Çarşamba, 16:58

Cumhuriyet Eğitim Gezileri Projesi kapsamında, Denizli’ye bu sene 80 öğrenci kontenjanı ayrıldı. İlk kafilede bir il yürütme kurulu başkanı, yönetici öğretmen, yardımcı öğretmen ve 40 öğrenciden oluşan grup Afyon-Kütahya’ya gitti.

Denizli öğrenci grupları; Afyonkarahisar ve Kütahya’dan sonra Çanakkale ve Ankara’ya gönderildi. 13-16 Ekim 2009 tarihleri arasında Çanakkale ve Ankara’yı gezecek 40 kişilik öğrenci grubu, İl Milli Eğitim Müdürlüğü önünden törenle uğurlandı.

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, “Bakanlığımıza bağlı ilk ve ortaöğretim kurumlarında öğrenim gören öğrencilerin milli bilinçlerinin güçlendirilmesine katkıda bulunmak amacıyla böyle bir proje hazırlandı. Bu projeyle, öğrencilerin, milli mücadelenin önemini kavramaları, farklı coğrafyalarda bulunan öğrencilerle tanışmaları ve iç turizmin canlandırılması da hedefleniyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı