REKLAMI GEÇ

DDD Ankara’da çözüm peşinde

DDD Ankara’da çözüm peşinde

Kısa adı DDD olan Denizli Dershaneler Derneği yeni yönetim kurulu çalışmalarına hızlı başladı. Yönetim kurulu üyeleri Ankara çıkarması yaparak, yetkililere Denizli ve dershanelerinin sorunlarını anlattı, çözüm istedi.

/ DENİZLİHABER / 9 Ekim 2009 Cuma, 16:22

Denizli Dershaneler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Arslan ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ilk olarak Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Genel Müdürü Mehmet Küçük’ü ziyaret etti. Küçük’e Denizli’nin ÖSS başarılarını, Milli Eğitim Müdürlüğüyle ortak çalışmalarını, derneklerinin etkinliğini anlatan Arslan ve beraberindekiler, dershanelerin sorunlarını aktararak çözüm beklentilerini iletti. Genel Müdür Küçük, sorunların çözümü için ellerinden geleni yaptıklarını ve yapacaklarını söyledi. Ardından Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Recep Işık’la da görüşen DDD Heyeti, son ziyaretlerini ise ÖZDEBİR Başkanı Faruk Köprülü ile yaptı.
DDD Başkanı Mustafa Kemal Arslan, Ankara ziyaretlerinin bir ilk olduğunu, bundan sonra da bu tür ziyaretleri, Denizli’yi ve derneklerini anlatmayı sürdüreceklerini, dershanelerin sorunlarını çözmek, dershanelerde eğitim kalitesini daha da yukarılara taşımak için tüm güçleriyle çalışacaklarını ve üyelerinin en iyi koşullara ulaşması için ne gerekiyorsa yapacaklarını belirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı