REKLAMI GEÇ

Demir, geleceğin öğretmenlerine karne verdi

Demir, geleceğin öğretmenlerine karne verdi

Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Lütfi Ege Anadolu Öğretmen Lisesi’nde, geleceğin öğretmenlerine karne dağıttı.

İlyas Coşkun / DENİZLİHABER / 13 Haziran 2014 Cuma, 13:19

İlk ve orta dereceli okullarda 2013 – 2014 eğitim yılının sona ermesi dolayısıyla öğrencilere karneleri verildi. Lütfi Ege Anadolu Öğretmen Lisesi’nde düzenlenen törene katılan Vali Abdülkadir Demir de geleceğin öğretmen adaylarına karnelerini verdi.

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Lütfi Ege Anadolu Öğretmen Lisesi Okul Müdürü Hüseyin Doğu ve öğretmenlerin katıldığı törende konuşan Vali Demir,  Denizli’de 2013-2014 eğitim ve öğretimin yılının sorunsuz ve başarılı bir şekilde tamamlandığını söyledi.

Denizli’nin artık bir milyonluk nüfusuyla büyük bir il olduğuna dikkat çeken Demir, “Denizli’de bugün 182 bin öğrencimiz karne heyecanı yaşadı.  Öğrencilerimiz tüm yıl boyunca yoğun bir şekilde çalıştı, artık dinlenmeyi hak ettiler. Denizli, eğitim anlamında Türkiye’de en önemli şehirlerden. İlimizde derslik başına 20-22 öğrenci düşüyor. Bu oran çok önemli. Öğrencilerimizin ve velilerimizin gösterdiği hassasiyet bizleri çok mutlu ediyor. Çocuklarımız üzerinde emeği geçen öğretmenlerimizi, velilerimize ve yöneticilerimize çok teşekkür ederim” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı