REKLAMI GEÇ

DenizBank’tan KOBİ’lere destek

DenizBank’tan KOBİ’lere destek

KOBİ’lere can suyu olmayı hedefleyen DenizBank, cazip kredi seçenekleri içeren özel bir protokolü, DSO ile imzaladı. DenizBank, DSO üyesi KOBİ’lere bu protokol ile 84 ay vadeyle 2 milyon dolara kadar nakit kredi imkanı sağlıyor.

/ DENİZLİHABER / 25 Eylül 2008 Perşembe, 00:00

KOBİ’lere yönelik sunduğu tüm hizmetleri ‘İşletme bankacılığı’ adı altında toplayan Deniz Bank, yurt genelindeki ticaret ve sanayi odalarıyla özel protokoller imzalayarak oda üyesi ticari kuruluş sahiplerine nakdi ve gayri nakdi kredi sağlıyor.

84 ay vadeyle 2 milyon dolara kadar nakit imkanı sağlayan kredi protokolü, DenizBank Denizli Şube Müdürü Can Ercan ve DenizBank Akdeniz Bölge İşletme ve Tarım Bankacılığı Bölge Satış Müdürü Bora Şimşek, Denizli Sanayi Odası (DSO) Başkanı Müjdat Keçeci ve DSO Başkan Yardımcısı Başkanı Gültekin Okay Salgar’ın da katıldığı bir törenle imzalandı. Protokol çerçevesinde oda üyesi işletmelere 3 aydan 36 aya kadar vade seçenekleri ile Aylık Taksit Ödemeli Destek Kredisi, Teminat Mektubu, Rotatif ve Spot Kredi imkânları da sunuluyor.

DenizBank’ın, işletmelerin ihtiyaçlarına uygun birçok ürün ve hizmeti Türkiye’nin dört bir yanına yayılmış şubelerinde ‘Turuncular’ olarak lanse edilen konularında eğitimli ve uzmanlaşmış 550’yi aşkın portföy yöneticisi ile müşterilerine sunduğunu söyleyen DenizBank Akdeniz Bölge İşletme ve Tarım Bankacılığı Bölge Satış Müdürü Bora Şimşek, işletmelere özel kredi seçenekleriyle de bu alanda bir ilke imza attıklarını dile getirdi.

Geliri mevsimsel olarak belirlenen işletmelere, kredi taksitlerinin gelir akışının gerçekleştiği dönemlerde ödeme imkanı tanıdıklarına da dikkat çeken Şimşek, “Öte yandan işletmelere ihtiyaçları olan ürünleri ve bunlar için gerekli finansal çözümleri de tek seferde sunan DenizBank, ‘Hazır Filo’ ile tüm KOBİ’lerin araçlarını DenizBank şubelerinden kiralamalarını sağlıyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı