REKLAMI GEÇ

Denizli Bilim ve Sanat Merkezi öğretmenlerinin büyük başarısı

Denizli Bilim ve Sanat Merkezi öğretmenlerinin büyük başarısı

Milli Eğitim Bakanlığı FATİH Projesi kapsamında düzenlenen ve öğretmenlerin projelerini tanıttığı 2012 Türkiye Yenilikçi Öğretmenler Forumu sonuçları belli oldu. Denizli’den üç öğretmenin hazırladığı “Eğlenceli Fen E-Sınıfı” projesi birinci oldu.

/ DENİZLİHABER / 4 Temmuz 2012 Çarşamba, 12:20

Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünün Microsoft işbirliğiyle 26-27-28 Haziran 2012 tarihlerinde, Ankara Başkent Öğretmen evi’nde düzenlediği, 2012 Türkiye Yenilikçi Öğretmenler Forumunda, farklı illerden katılan öğretmenlerin öğrencileriyle hazırladıkları 69 projenin stantlarda sergilendiği ve sunumlarının yapıldığı forum da Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde Bilim ve Sanat Merkezi Sınıf Öğretmeni Fatih Taylan ve İngilizce Öğretmeni İsmail Kartalcı’ nın, Fizik öğretmeni Mutlu Yaylak’ın liderliğinde hazırladıkları “Eğlenceli Fen E-Sınıfı” projesi Topluma Destek Kategorisi dalında Türkiye Birincisi oldu ve Bakanlık yetkililerinden ödüllerini aldı.

Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül, Türkiye birincisi olarak Denizli adına büyük bir başarıya imza atan okul müdürü ve öğretmenleri makamında kabul etti. Ziyarette Şube Müdürü Hüseyin Başgün, Bilim ve Sanat Merkezi Müdür Süleyman Arslan, Sınıf Öğretmeni Fatih Taylan, Fizik Öğretmeni Mutlu Yaylak ve İngilizce danışmanı İsmail Kartalcı hazır bulundu. Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül, birinci olan projenin sahibi öğretmenlerden yarışma ve projeleri hakkında detaylı bilgiler aldı. Müdür Akgül, “İlimiz adına çok güzel bir başarıya imza atan siz değerli eğitimcileri kutluyorum. İlimizin ve kurumumuzun adının ülke genelinde duyurulması ve uluslararası alanda da temsil edilmesi bizim için gurur ve mutluluk verici bir olay. Çalışmalarınızda elimizden gelen desteği her zaman için vermeye hazırız. Başarılarınızdan dolayı sizleri kutluyorum. Devamının gelmesini de kurumumuz ve şahsım adına temenni ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı