REKLAMI GEÇ

Denizli Merkez’de İmam Hatip isyanı

Denizli Merkez’de İmam Hatip isyanı

Denizli’nin Çınar Meydanı’nda eylem için toplananlar bu kez Merkez İlköğretim Okulu öğrenci velileriydi. Merkez İlköğretim Okulu’nun İmam Hatip Ortaokulu olması kararına karşı çıkan veliler eylem yaptı. Yaklaşık 4 bin veliden imza toplandığını açıklayan ve veliler kararın gözden geçirilmesini istiyor.

/ DENİZLİHABER / 29 Haziran 2012 Cuma, 17:45

Merkez İlköğretim Okulu’nun İmam Hatip Ortaokulu olması kararına karşı çıkan veliler eylem yaptı.

Veliler adına konuşan öğrenci velisi Ramazan Kanlık “ Bizler anne ve babayız. Veliler olarak çocuklarımızın hakkını koruyoruz. Kimsenin eğitim hakkına karışmayız. Demokratik bir ülkede yaşıyoruz. Bizler imzamızı topladık ve bu imzaları Valilik ve Milli Eğitim Müdürlüğüne ileteceğiz” diye konuştu.

Valilik ve Milli Eğitim Müdürlüğü’ne gittiklerini ve Vali Yardımcı Alp Arslanargun ve Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül ile görüştüklerini söyleyen Kanlık, 1 yıl içerisinde en fazla 5 imam hatip dersliği açılabileceği sözünü aldıklarını söyledi. Kanlık, “ İmam Hatip Okullarının, okulumuz dışında farklı bölgelerde açılması ile okulumuz tekrar bizim olacak. Gerek imam hatip öğrencileri gerekse kendi öğrencilerimizin geleceği ve iyiliği için ayrı okullar olmasından yanayız” diye konuştu.

Yorumlar

mert   -  Bağlantı 10 Mart 2013, 15:01

biz imamhatipliyiz sizin okulunuzu yimedik

mert   -  Bağlantı 10 Mart 2013, 14:59

neden imam hatipler götümü !! sorun cocuklarınıza imam hatiplilere nası yoru yolar ben imam hatip

şahin dağlı   -  Bağlantı 30 Haziran 2012, 12:10

merkez orta okulunun yapıldığına şahit oldum.istiklal ilkokulunda okuyordum daha sonra merkez orta okuluna girdim ve1970 yılı mezunuyum.bu okulun birgün imam hatip olacağı hiç akla gelmezdi.bırakın okul aslın dönsün tekrar orta okul olarak kalsın.eski öğrencilerde yeni öğrencilerde mutlu olsun.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı