REKLAMI GEÇ

Denizli, Lise öğrencisi Arda’yı konuşuyor!

Denizli, Lise öğrencisi Arda’yı konuşuyor!

Denizli Mustafa Kaynak Anadolu Lisesi’nde düzenlenen 10 Kasım törenleri sırasında ilginç bir protesto yaşandı. Adının Arda Aydar olduğu öğrenilen öğrenci, İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Andımız’ı seslendirmeye başladı. İddiaya göre Okul Müdürü Enver Kaplan, öğrencinin ağzını kapatarak bulunduğu sıradan çıkarmak istedi. Arda’nın başlattığı Andımız’ı arkadaşları tamamlarken, twitterda açılan #helalolsunarda hashtaga tweet yağıyor.

/ DENİZLİHABER / 10 Kasım 2013 Pazar, 15:53

Denizli, bir taraftan Atatürk’ü anma etkinliğini gerçekleştirmeyen devlet okulları ile ilgili tartışmaları yaşarken, diğer taraftan o töreni düzenleyen devlet okullarından biri olan Mustafa Kaynak Anadolu Lisesi’nde yaşanan ilginç eylemi konuşuyor.

Sabah saatlerinde Mustafa Kaynak Anadolu Lisesi’nde düzenlenen 10 Kasım etkinliğinde herşey normal başladı. Saat 9’u 5 geçe Atatürk düzenlenen saygı duruşuyla anılırken, ardından İstiklal Marşı okundu. Marşın bitiminden sonra adının Arda Aydar olduğu öğrenilen bir öğrenci yüksek sesle Anıdımızı okumaya başladı.

anons2

İddiaya göre Okul Müdürü Enver Kaplan, bir süre önce kaldırılan Andımızı okuyan Arda Aydar’ın ağzını kapatarak tören sırasında bulunduğu sıradan çıkardı. Bu sırada yarım kalan Andımızı bir anda çok sayıda öğrenci ve töreni izleyen veliler okumaya devam etti. Lise öğrencisinin başlayıp arkadaşlarının devam ettirdiği Andımız protestosu velilerin alkışlı desteğiyle sürdü.

denizli-mustafa-kaynak-lise-arda-aydar-andimiz-cikisi-t

Arda Aydar’ın bu ilginç protestosu öğrenciler tarafından twitteerda açılan #helalolsunarda hashtagi ile sosyal medyaya taşındı. Hashtage yüzlerce twitter kullanıcısından atılan tweetlerle Arda bir anda sosyal medya fenomeni olurken, atılan tweetlerde öğrencilerin okul müdürüne ateş püskürdüğü gözleniyor. Arda’ya destek veren Mustafa Kaynak öğrencilerinden bazıları “Helal Olsun Arda. Adamın Dibisin!” gibi ilginç tweetler yazarken, bazı öğrenciler, okulu müdürü Kaplan’ı hedef aldı. “Müdür bu hareketiyle gözümüzde bir hiçtir. Okulumuz bundan sonra müdürsüzdür” tweeti bunlardan sadece biriydi.

Yorumlar

harun   -  Bağlantı 12 Kasım 2013, 20:29

cok ıyı yapmıssın arda kardesım.

emirhan   -  Bağlantı 12 Kasım 2013, 19:24

yakisir kocuma

kamil coban samsun   -  Bağlantı 12 Kasım 2013, 01:30

cok iyi yapmıssın ama sana okul yönetimi ceza vermese
bali

kamil coban samsun   -  Bağlantı 12 Kasım 2013, 01:27

andımızı kaldıranlar utansın arda
cok iyi yapmıssın

kamil   -  Bağlantı 11 Kasım 2013, 21:58

helal olsun sana cocugum arda andımızı kaldıranlara
yazıklar olsun

gonca   -  Bağlantı 11 Kasım 2013, 19:54

Biz Türkiye’mizde Cumhuriyet çocukları olarak büyütüldük, çocuklarımızda Cumhuriyet çocukları. Kutlarım Arda Aydar ı bu ülkenin gerçek sahipleri hep yanında olacağız.

_ry_   -  Bağlantı 11 Kasım 2013, 17:09

Haberi okurken çok gururlandım. işte bizim Cumhuriyetimizin gençliği, işte bizim Cumhuriyetimizin geleceği…

yıldırım özan   -  Bağlantı 11 Kasım 2013, 00:28

HELAL SANA ARDA ÇOCUK DENİZLİ SENİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYOR.

ATAM ne demişti BU CUMHURİYET TÜRK GENÇLERİNE EMANET.

sıtkı gündoğan   -  Bağlantı 10 Kasım 2013, 23:07

“Sen yanmasan ben yanmasam nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa” İşte Cumhuriyet çocuğu diye Arda gibilerine denir.

demir   -  Bağlantı 10 Kasım 2013, 21:34

Nevzat Karalp anadolu lisesinde de öğrenciler hep bir ağızdan andımızı okudu. Ancak bir müdahalede bulunulması. Haberiniz olsun istedim. Biraz araştırırsanız videonun da bulabilirsiniz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı