REKLAMI GEÇ

Öğrenciler kariyerlerine yön veriyor

Öğrenciler kariyerlerine yön veriyor

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) İşletme Kulübü, öğrencilerin kariyerlerine en doğru şekilde yön verebilmesi için ‘Kariyerine Yön Ver’ adlı etkinlik düzenledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Nisan 2017 Salı, 13:40

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’ndeki etkinlikte, Metro İnsan Kaynakları Müdürü Murat Ayaydın, Egon Zehnder Yönetici Ortağı Murat Yeşildere ve Bonte Girişimci Bilal Kök konuşmacı olarak yer aldı, tecrübelerini öğrencilerle paylaştı.

İlk konuk konuşmacı Egon Zehnder Yönetici Ortağı Murat Yeşildere, öğrencilere kariyer planlamalarında farkındalık yaratmanın önemine değinerek, merakın, öğretinin, kararlılığın, azmin ve cesaretin başarılı bir kariyer hayatının olmazsa olmazı olduğunu dile getirdi.

Metro İnsan Kaynakları Müdürü Murat Ayaydın ise öğrencilere, zoru başarmanın mükemmeli aramaktan geçtiğini ifade ederek, firmalar gözünden yeni mezunlardan beklentilerin neler olabileceği konularına değindi.

Son konuşmacı Bonte Girişimci Bilal Kök, girişimci ruhunun, cesaretin, başarısızlığın ve azmin öğrencilerin gelecekte kariyerlerindeki yeri ve önemini vurguladı.

Konferansın sonunda konuk konuşmacılara plaketleri takdim edilirken, konferansa katılan tüm öğrencilere katılım sertifikası verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı