REKLAMI GEÇ

Uğur’un öğretmenleri eğitimden geçti

Uğur’un öğretmenleri eğitimden geçti

Denizli Uğur Dershanesi her yıl düzenledigi hizmet içi eğitim çalışmalarını bu yılda 13-17 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirdi. Mustafa Çakır, Hakan Alabalık ve Murat Can Canbay verdiği eğtime Denizli Uğur Dershanesi idareci ve öğretmenleri katıldı.

/ DENİZLİHABER / 18 Ağustos 2012 Cumartesi, 14:38

Denizli Uğur Dershanesi’nin düzenlediği “Hizmet İçi Eğitim Sunumu” semineri, ilk ders, öğretim teknikleri ve iletişim başlıkları altında gerçekleştirildi

Uğur Dershaneleri Şube Geliştirme Bölümü’nden Mustafa Çakır “ilk ders” konulu eğitim seminerinde Denizli Uğur Dershanesi öğretmenlerine, etkili anlatımın önemini vurguladı.

Ardından, eğitmen Hakan Alabalık öğretim tekniklerini, öğrencilere farklı bakış açılarını nasıl kazandırılacağını, yaratıcık ve liderliğin ne kadar önemli olduğunu anlattı. Alabalık “Kuğu suyun üzerinde rahat ve dingindir.Suyun altındaki kısmı ise , suyun üzerinde durmak için yoğun çaba sarf ettiği yerdir” dedi.

Spiker Murat Can Canbay Denizli Uğur Dershanesi’nde katıldığı Hizmet İçi Eğitim seminerinde etkili iletişimin insan ilişkilerindeki yeri ve önemini vurguladı.

Denizli Uğur Dershaneleri yönetici ve öğretmenleri, yeni eğitim ve öğretim dönemi hazırlıkları çerçevesinde öğrenci ve veli iletişimlerini doğru bir şekilde sürdürmek ve kendilerini geliştirmek için söz konusu seminleri tamamladı.

Hizmet içi eğitim programlarına katılan öğretmenlere Merkez Şube Müdürü Fethi Kurt tarafından katılım belgeleri verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı