REKLAMI GEÇ

20 Kişilik kursa 400 başvuru

20 Kişilik kursa 400 başvuru

Denizli’de İş Kurumu tarafından açılan 20 kişinin alınacağı Bilgisayarlı Muhasebe Kursu’na 400 kişi başvurdu. İş Kurumu binası önünde toplanan çoğunluğu genç kız ve erkekler, kursa katılabilmek için saatlerce mülakattan geçmeyi bekledi. Mülakat sonunda 400 kişiden 20’si sevinecek, diğerleri ise şansını başka kurslarda deneyecek.

/ DENİZLİHABER / 4 Temmuz 2012 Çarşamba, 17:09

İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından 20 kişinin katılabileceği Bilgisayarlı Muhasebe Kursu’nun açılacağı duyuruldu. Bunun üzerine meslek sahibi olmak isteyen çok sayıda genç İş Kurumu’na giderek, kursa katılabilecek 20 kişi arasında olabilmek için saatlerce bekledi.

Bugün öğle saatlerine kadar özellikle gençlerin çoğunlukta olduğu 400 kişi başvurdu. İş Kurumu binasında bekleyen işsiz gençler, meslek sahibi olabilmek için tek tek mülakattan geçti. Mülakat sonunda kursa katılmaya hak kazanan 400 kişinin 20’si sevinecek, giremeyenler ise şanslarını başka kurslarda arayacak.

En az lise mezunu olacak ve 18 ile 42 yaş arasında olması gereken kursiyerler için haftanın 6 günü eğitim verilecek. Temmuz ayının 11’in başlayacak kurs, Eylül ayında sona erecek ve 320 saat Bilgisayarlı Muhasebe eğitimi verilecek.

İş Kurumu İl Müdürü Feridun Giresun, muhasebe kursuna yoğun başvuru olduğunu belirterek, “İş Kurumu olarak vatandaşlarımızın meslek sahibi olmaları için çeşitli kurslar düzenleniyoruz. 20 kişinin alınacağı Bilgisayarlı Muhasebe kursuna da yoğun başvuru oldu” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı