REKLAMI GEÇ

Aile eğitimi alanlara sertifika

Aile eğitimi alanlara sertifika

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde, Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğünce açılan 0-3, 3-6, 7-12 ve 12-18 yaş grupları Aile Eğitimi Kurslarına katılan kursiyerlere sertifikaları törenle verildi.

/ DENİZLİHABER / 20 Haziran 2012 Çarşamba, 16:04

Çamlık Mesireliğinde düzenlenen törene İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül, Müdür Yardımcısı Reşat Erdoğan, Halk Eğitim Merkezi ve ASO idarecileri, okul müdürleri, kurs öğretmenleri, kursiyerler ve çocukları katıldı.

Açış konuşmasını yapan Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürü Yılmaz Gürses, Aile Eğitim programlarının 15 yıldır başarı ile yürütüldüğünü belirterek, 2011-2012 Eğitim Öğretim Yılında Ağrılılar Derneği, Defterdarlık Sosyal Tesisleri, İl Orman Çevre Müdürlüğü, Karşıyaka Toplum Merkezi ve 47 okulda açtıkları toplam 85 kursta 2.056 kadına eğitim verdiklerini söyledi.

Milli Eğitim Müdürü Sebahatin Akgül’de yaptığı konuşmada, Annelerin çocukların eğitiminde çok büyük rol oynadığını bu nedenle Aile Eğitim Programlarına önem verdiklerini söyleyerek kurslarda görev alan öğretmenlere ve katılan kursiyerlere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Aile Eğitimi Kurslarında diş sağlığı konusunda bilgi veren Diş Hekimi Şehriban Yeşilkuşak Kaftan’ teşekkür plaketini İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül’ün elinden aldı.

Törenin son bölümünde Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü Aile Eğitimi Öğretmenleri tarafından açılan kurslara katılan 1.543 kursiyere sertifikaları protokol tarafından tek tek verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı