REKLAMI GEÇ

Öğretmenlere 4+4+4 eğitimi

Öğretmenlere 4+4+4 eğitimi

2011-2012 eğitim öğretim yılının sona ermesi ile temel eğitim öğretmenlerinin mesleki gelişim eğitimi ve çalışmaları kapsamında sene sonu seminerleri başladı. Eğitimde ayrıca 4+4+4 uygulama esasları da anlatılıyor.

/ DENİZLİHABER / 20 Haziran 2012 Çarşamba, 15:13

Denizli merkezde görevli sınıf öğretmenleri ve okul öncesi öğretmenlerine üç grup halinde gerçekleştirilen seminerlere yaklaşık 2 bin 178 öğretmen katılıyor. İlk grup öğretmenler e-konferans uzaktan eğitim yaklaşımıyla Emsan Doğan Demircioğlu İlköğretim Okulu’nda mesleki eğitim çalışmalarına katıldı.

Üç hafta süresince toplamda 25 saat olan mesleki çalışmaların ilk gününde Denizli Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül sınıf öğretmenleri ve okul öncesi öğretmenlerine açılış konuşması yaptı. Akgül “8 Haziran itibariyle ders yılını bitirmiş bulunmaktayız. Uzun soluklu yorucu bir eğitim öğretim yılı geride kaldı. Bugün itibari ile Bakanlığımız emirleri ile mesleki çalışmalara başladık. Bu yıl daha önceki yıllardan farklı olarak uzaktan eğitim ile Bakanımız ve alanlarında uzman kişilerce sizlere farklı konularda konferanslar verilecektir. Öğretmenler olarak bilgilerimizi yenilememiz ve kendimizi geliştirmek zorundayız. Eğitimin en önemli unsuru öğretmenlerdir. Biz yöneticiler bir nevi destek unsuruyuz. Çocuklarımızı gençlerimizi hayata sizler hazırlıyorsunuz. Onlara şekil ve kıvam veriyorsunuz. İlimiz eğitim alanında ülkemizin başarılı illeri arasındadır. Bunların hepsi sizlerin üstün gayretleri ve çalışmaları ile olmuştur. Hepinize saygılar sunar ve seminerler sonunda iyi tatiller dilerim” dedi.

Doğan Demircioğlu Emsan İlköğretim Okulu ve EGS Park Kongre Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen seminerlerde, MEB Yeniden yapılanma, Eğitimde İletişim, 4+4+4 Uygulama Esasları, Aile Çocuk ve Öğretmen, Kişisel ve Mesleki Gelişim ve bir çok farklı konular uzaktan eğitim ve yüz yüze eğitimle öğretmenlere verilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı