REKLAMI GEÇ

Denizlili izciler Pamukkale’de buluştu

Denizlili izciler Pamukkale’de buluştu

İzcilik Federasyonu İl Temsilciliği Mahalli Kamp Projesi Denizli’de gerçekleştirildi. 60 izci ve 15 izci lideri etkinliğe katıldı.

/ DENİZLİHABER / 21 Haziran 2012 Perşembe, 13:14

Mahalli Kamp Projesi Pamukkale’de bulunan izci evinde çeşitli yaş gruplarından oluşan 60 izci ve 15 izci liderinin katılımıyla yapıldı. Kamp; eğitici, dinlendirici ve eğlendirici etkinlikleriyle katılımcıların hoş vakit geçirmesini sağlayarak amacına ulaştı. İzciliğin temel prensiplerinin anlatıldığı, uygulamalı eğitimlerin verildiği, istasyon çalışmalarıyla bilgilerin pekiştirildiği derslerin yanı sıra izciler izci evinin havuzunda yüzdü. Ayrıca kamp ateşi yakılarak izcilerin hazırladığı izci türesini anlatan oyunlar, skeçler ve etkinlikler sergilendi.

Ayrıca mahalli kampın teması olarak iz bulma yarışması yapıldı. Pamukkale civarında izci işaretleri ile oluşturulan parkurun sonuna bir mektup bırakılarak yarışmacılardan bu mektubu bulmaları istendi. Katılımcıların hepsi zorlanarak da olsa mektuba ulaşarak parkuru tamamladı. İzcilik Federasyonu İl Temsilcisi Serhan Özyılmaz “Hem eğitim hem de dinlenme olanağı sağlayan kampa katılan ve bu kampın yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı