REKLAMI GEÇ

Dershanelerde Domuz Gribi tatili

Dershanelerde Domuz Gribi tatili

Domuz Gribi nedeniyle, okullarda yurt genelinde yapılan tatile, dershaneler de katıldı. Perşembe ve Cuma günü kapalı olacak olan dershaneler, sağlık görevlileri tarafından dezenfekte edilecek.

/ DENİZLİHABER / 28 Ekim 2009 Çarşamba, 17:38

Domuz Gribi için dezenfekte çalışmalarına dershaneler de katıldı. Okulların, dezenfekte çalışması nedeniyle tatil edilmesi sonrasında, Denizli Dershaneler Derneği de Perşembe ve Cuma günü, dezenfekte yapılması için dershanelerin tatil edildiğini duyurdu.

Denizli Gazeteciler Cemiyeti Basın Merkezi’nde düzenlenen toplantıda, Denizli’deki 27 dershanenin Perşembe ve Cuma günleri kapalı olacağını belirten Denizli Dershaneler Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Arslan, iki günlük tatil süresi boyunca Denizli’deki dershanelerin özel şirketler tarafından, Domuz Gribi’ne karşı dezenfekte edileceğini belirtti.

Okulların yanında dershanelerin de dezenfekte edilmesinin iyi olduğunu belirten Arslan, “Denizli’de derneğe kayıtlı olan 27 dershanemiz, yarın ve Cuma günü özel şirketler tarafından dezenfekte edilecek ve hafta sonu yeniden hizmet vermeye başlayacaktır. Ben buradan velilerimize de uyarılarda bulunmak istiyorum. Öğrencilerimizin hijyen konularına dikkat etmesi ve velilerin bu konularda çocuklarına bilgiler vermesini istiyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı