REKLAMI GEÇ

Develi’de Bilim Şenliği

Develi’de Bilim Şenliği

Develi Ortaokulu’nda gerçekleştirilen TÜBİTAK Bilim Fuarları’nda, öğrencilerin Ortaokulu öğretmenlerinin desteğiyle hazırladığı 40 proje sergilendi.

/ DENİZLİHABER / 27 Mart 2014 Perşembe, 15:42

Milli Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK arasında imzalanan “Eğitimde İşbirliği Protokolü” kapsamında düzenlenen TÜBİTAK Bilim Fuarı, Develi Ortaokulu’nda yapıldı.
denizli-tubitak-fuari-develi-ortaokulu-ic

TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı çerçevesinde 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılında TÜBİTAK tarafından toplam 1000 okulda TÜBİTAK Bilim Fuarı düzenlenmesi hedeflendiğini belirten Milli Eğitim Müdür Vekili Reşat Erdoğan, “Denizli’ye de 5 okul kontenjanı ayrıldığı Develi Ortaokulu Denizli’deki 5 okuldan biri olarak büyük bir başarıya imza atmıştır” dedi.

denizli-tubitak-fuari-develi-ortaokulu-ic-1

FUARDA 40 PROJE YER ALDI
Fuarda Develi Ortaokulu öğretmenlerinin desteğiyle öğrencilerin hazırladığı 40 proje sergilendi.
Develi Ortaokulu TÜBİTAK Bilim Fuarı açılışına, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Reşat Erdoğan, Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Necati Karcı ile okul müdürü, öğretmenler ve veliler katıldı.
denizli-tubitak-fuari-develi-ortaokulu-ic

TÜBİTAK Bilim Fuarlarında, 5-12. Sınıf öğrencilerinin öğretim programı çerçevesinde ve kendi ilgi alanları doğrultusunda belirledikleri konular üzerine araştırma yaparak, araştırmalarının sonuçlarını sergileyebildiklerini belirten Milli Eğitim Müdür Vekili Reşat Erdoğan, “Bu fuar öğrencilerimize bilim kültürünü aşılamak, gençlerimizi bilim ve teknik hususunda etkin yetiştirebilmek için büyük fırsatlardan biridir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı