REKLAMI GEÇ

Disiplin cezalarını yüzde 1’e indireceğiz

Disiplin cezalarını yüzde 1’e indireceğiz

Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül, okullarda şiddetin önlenmesi için kamu kurumları ile ortak çalışmalar yürüttüklerini belirterek, “İl öğrenci disiplin kurulu tarafından verilen disiplin cezaları yüzde 2. Amacımız bu rakamı yüzde 1’e indirmek” dedi.

/ DENİZLİHABER / 29 Haziran 2012 Cuma, 12:53

Denizli Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Öğrenci Disiplin Kurulu dönem sonu toplantısı Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül başkanlığında yapılan toplantıya, Şube Müdürü Şener Bayram, kurul üyesi okul müdürleri ve idareciler katıldı. Geçtiğimiz yılın eğitim anlamında Denizli’de olumlu geçtiğini belirten Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül, “Temel eğitim öğretmenlerimizin mesleki çalışmaları bu hafta itibari ile bitecek.Ortaöğretim kurumlarımızda ve ilköğretimlerde görevli öğretmenlerimiz öğrencilerimizin ardından yaz tatiline çıkacaklar. Ders yılı itibari ile Denizli adına başarılı bir yıl geçirdik. Disiplin bakımında da önemli olaylar yaşanmadı” dedi.

Okullarda şiddetin önlenmesi için kamu kurumları ile ortak çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Akgül, “Bunların faydalarını görmekteyiz. Ayrıca güvenli okul projesi faydalı bir şekilde çalışmaktadır. Öğrencilerimizin okul dışında da gelişimlerine ve geleceklerine zararlı ortamlardan uzak tutulması için okul dışında çalışmalar yapılıyor. Öğrenci sayısının yüksek olduğu Denizli’de, il öğrenci disiplin kurulu tarafından verilen disiplin cezaları yüzde 2’yi geçmemektedir. Kurumlarımızca ve sivil toplum kuruluşlarınca yapılan ve yapılacak çalışmalarla bu rakamları yüzde 1’e indirmek için çalışıyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı