REKLAMI GEÇ

Eğitim-Bir-Sen 17 yaşında

Mehmet Akif İnan öncülüğünde, bir grup eğitim çalışanın öncülüğünde kurulan Eğitimciler Birliği Sendikası, 17. yaşını kutluyor.

/ DENİZLİHABER / 14 Şubat 2009 Cumartesi, 01:00

Mehmet Akif İnan öncülüğünde bir grup eğitim çalışanının, eğitimin sorunlardan arındırılması mücadelesine katkı sunmak amacıyla, 14 Şubat 1992’de kurdukları, Eğitim-Bir-Sen (Eğitimciler Birliği Sendikası) 17. yaşını kutluyor. Eğitim-Bir-Sen Denizli Şubesi üyeleri de sendikanın kuruluşunu, şubede yaptıkları törenle kutladı.

Şubede yapılan toplantıda konuşan Eğitim-Bir-Sen Denizli Şube Başkanı Ahmet Sert, “Eğitim-Bir-Sen, ülkesi ve milletinin geleceğiyle ilgili halisane kanaatler taşıyan, eğitimci sıfatıyla eğitimin ülkenin geleceği için en önemli mesele olduğunun bilincinde olan ve bu hususta söyleyecek sözü olan eğitim çalışanlarının gücünü ve birikimini örgüt odağında bir araya getirmesiyle vücuda gelmiştir. Eğitim-Bir-Sen, vicdanların zincire vurulması girişimlerine karşı cesur çıkışlarıyla, 17 yıl boyunca özgürlük sevdalılarının bayraktarlığını da yapmıştır” dedi.

Eğitim-Bir-Sen’in, insan merkezli bir anlayışla, bugün 140 binlere ulaşan üyeye sahip olduğunu belirterek, “Eğitim-Bir-Sen 17. yaşında ‘yetkili sendika’ unvanına kavuşacaktır. 17 yıllık hak ve özgürlük mücadelesinde, Eğitim-Bir-Sen’e emek verenlerden Hakk’ın rahmetine kavuşanlara, başta Kurucu Genel Başkanımız Mehmet Akif İnan olmak üzere Allah’tan rahmet diliyor, sağ ve esen olanlara sağlık ve afiyetler diliyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı