REKLAMI GEÇ

Eğitimciler ve hayırseverler aşure gününde buluştu

Eğitimciler ve hayırseverler aşure gününde buluştu

Güzelköy Mehmet Tunç İlköğretim Okulu’nda aşure şenlikleri ve bir dizi etkinlik kalabalık bir katılımla gerçekleştirdi. Etkinliğe devlet erkanının yanı sıra hayırseverler de katıldı.

/ DENİZLİHABER / 9 Aralık 2011 Cuma, 16:58

Etkinliklere Vali Vekili Abdullah Acar, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, İl Müftüsü, mahalle muhtarı, okul aile birliği başkanı, çeşitli sivil toplum örgüt başkanları, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Vali Vekili Abdullah Acar ve diğer protokolü minik öğrenciler halk oyunları gösterisi ile karşıladı. Öğrenciler tarafından Vali Vekili Abdullah Acar ve Müdür Mahmut Oğuz’a çiçek takdim edildi.

Vali Vekili Abdullah Acar tarafından Küçüker Tekstil’den Mustafa Küçüker’e mahalle muhtarlığınca hazırlatılan, beldeye eğitim öğretim yönünden ve diğer katkılarından dolayı teşekkür plaketi verildi. Ayrıca okul öğrencilerinden 6/A sınıfı öğrencisi Özgür Cingöz’e derslerinde gösterdiği başarıdan dolayı bisiklet hediyesini veren Acar; “Eğitime katkısı olan hayırseverlerimizi yanımızda görmekten ve bizlerle olduklarını bilmekten mutluluk duyuyoruz” dedi.

Müdür Mahmut Oğuz beldede okuma yazma bilmeyip de halk eğitim merkezi tarafından açılan kurslarla II.Kademe Okur-Yazarlık belgesi alan kursiyerlere belgelerini verdi. Denizli Okuyor Projesi kapsamında en çok kitap okuyan üç öğrenciyi de çeşitli hediyeler ile ödüllendirdi. Müdür Mahmut Oğuz “aşure günü etkinliklerine çok yoğun bir katılım olması okulumuzdaki birlik beraberlik açışından çok güzel. Güzelköy ilimizin bir mahallesi olarak, eğitimde başarı yönünden hızlı bir yükseliş içerisinde. Belgelerini verdiğimiz bacılarımız da okuma-yazmayı öğrendiler. Okumaz-yazmaz oranını sıfıra indirene kadar çalışmalarımız devam edecektir. Bir kişi dahi olsa öğretmenlerimiz gerekli kursları açacaktır. Bugün itibariyle yeni bir okuma yazma kursumuz da başlamıştır.” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı