REKLAMI GEÇ

Erkmen’den Kavaklar Okulunda İnceleme

Erkmen’den Kavaklar Okulunda İnceleme

Vali Yavuz Erkmen, Baklan ilçesi Kavaklar Beyelli Mehmet Altaş İlköğretim Okulunda incelemelerde bulundu.

/ DENİZLİHABER / 9 Ekim 2009 Cuma, 16:20

Vali Erkmen’in incelemelerine İl Genel Meclisi Başkanı Halil Pekdemir, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Oklu, Çivril Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ve daire müdürleri katıldı.

Hayırsever Hüseyin Altaş tarafından yaptırılan 16 derslikli ilköğretim okulu 689 bin TL’ye mal oldu. Maliyetinin 389 bin TL’si İl Özel İdaresi tarafından karşılanırken 300 bin TL’si de köy halkından olan ve Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde öğretim üyeliği yapan Prof.DrHüseyin Altaş tarafından karşılanırken geriye kalan kısmı da İl İdaresi kaynaklarından karşılandı. Halen Kavaklar ve Beyelli köylerinden toplam 130 öğrencinin eğitim gördüğü okulun resmi açılışı 18 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.
Okulu ziyaret eden ve incelemelerde bulunan Vali Erkmen, okulun yapımı, öğrenci durumu ve sorunları gibi konularda yetkililerden bilgi aldı. Sınıfları da ziyaret eden Vali Erkmen, öğrencilerle sohbet etti. Daha sonra Kavaklar ve Beyelli köylerinin muhtarları ve vatandaşlarla bir araya gelen Erkmen, köylerin sorunları hakkında bilgi aldı ve ilgili daire müdürlerine talimatlar verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı