REKLAMI GEÇ

Genç tıpçılar önlük giydi

Genç tıpçılar önlük giydi

Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi 2009-2010 eğitim öğretim yılı önlük giyme töreni, 05 Ekim’de, PAÜ Kongre Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda yapıldı.

/ DENİZLİHABER / 6 Ekim 2009 Salı, 17:22

Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencilerinin, önlük giyme törenine, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fazıl Necdet Ardıç, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zafer Aybek, Tıp Fakültesi öğretim elemanları, genç doktor adayları ve aileleri katıldı.
Etkinlikte Tıp Fakültesi Edebiyat Topluluğu, yan flüt ve gitar eşliğinde davetlilere doyumsuz bir şiir dinletisi sundu.

Şiir dinletisinin ardından konuşma yapan Prof. Dr. Zafer Aybek, doktor adaylarına hitaben yaptığı konuşmasında öğrenmenin ve kendini geliştirmenin bireysel bir sorumluluk olduğuna değinerek, “Omuzlarınızdaki yük ağır, bunun altından kalkabileceğinize inanıyoruz. Kendiniz ve aileniz için çıktığınız bu uygarlık yolunda başarılar dilerim” dedi.

Törende konuşma yapan Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fazıl Necdet Ardıç ise
gelecek yıl Haziran-Aralık ayları arasında yerleşmeyi planladıkları yeni Tıp Fakültesi Hastanesi’nin kendilerini heyecanlandırdıklarını belirterek; destekleri için Tıp Fakültesi öğretim elemanlarına teşekkür etti. Yeni doktor adaylarına da seslenen PAÜ Rektörü Prof. Dr. Fazıl Necdet Ardıç, “Sizler, diğer fakültelerde öğrenim gören öğrenci arkadaşlarınızdan farklısınız. Çok daha fazla çalışmak zorundasınız. Çünkü sizlere, en değerli varlığımız olan canlarımız emanet edilecek” dedi. Ardıç öğrencilere başarılar diledi.

Konuşmaların ardından Tıp Fakültesi Öğretim üyesi Prof. Dr. İzzettin Hatip doktor adaylarına Farmakoloji dalında ilk dersi verdi.

Tören; genç doktor adaylarına beyaz önlüklerinin giydirilmesi ile son buldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı