REKLAMI GEÇ

Hayat Boyu Öğrenme Komisyonu toplandı

Hayat Boyu Öğrenme Komisyonu toplandı

Hayat Boyu Öğrenme Komisyonu toplantısı, Vali Yardımcısı Ali Nazım Balcıoğlu başkanlığında yapıldı. Toplantıda 2022-2023 eğitim-öğretim yılı çalışmaları değerlendirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Ağustos 2022 Çarşamba, 17:16

Milli Eğitim Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen toplantıya Vali Yardımcısı Ali Nazım Balcıoğlu, Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Yavuz Çağlar, Denizli genelindeki halk eğitimi merkezi müdürleri, kamu kurum temsilcileri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

Toplantıda Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğünce hayat boyu öğrenme çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen projeler, açılan kurslar ve gerçekleştirilmesi planlanan faaliyetler hakkında bilgiler verildi.

Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, hayat boyu öğrenme çalışmaları kapsamındaki verileri açıkladı. Ekici, “2021 Yılı İzleme ve Değerlendirme Raporuna göre toplam kursiyer sayısı il nüfusuna oranlandığında % 12,53 ile ilimiz Türkiye 3. sü olmuştur. Son 5 yıldır Türkiye genelindeki sıralamamızı korumaktayız. Bu yıl hedefimiz daha da yukarıda yer almaktır. Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak il geneli hayat boyu öğrenme kapsamında açılan kurslarda 2021 yılında toplam 131.671, 2022 yılı itibariyle 158.672 kursiyere ulaşılmıştır. Yılsonuna kadar bu sayıların daha artırılmasını hedefliyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı