REKLAMI GEÇ

Hayırsever işadamı Özel’den eğitime destek

Hayırsever işadamı Özel’den eğitime destek

Denizli ‘nin Merkezefendi İlçesi’ne bağlı Servergazi Mahallesi’nde eğitim öğretime devam eden Osman Özgür İlkokulu’nun bahçesine imece ile yapılacak olan 24 derslikli ortaokul için 2. protokol hayırsever işadamı Nevzat Özel ile imzalandı. Daha önce de eğitime katkı sağlayan Özel, ortaokulun yapımı için 100 bin TL destek verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Şubat 2015 Çarşamba, 15:31

Denizli Valiliği Toplantı Salonu’nda Vali Şükrü Kocatepe, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ile hayırsever işadamı Nevzat Özel arasında protokol imzalandı. Protokole göre, Merkezefendi İlçesi’ne bağlı Servergazi Mahallesi’nde eğitim ve öğretime devam eden Osman Özgür İlkokulu’nun bahçesine 24 derslikli okul için, işadamı Özel de 100 bin TL destek sağlayacak. 

denizli-okul-protokolu-nevzat-ozel-ic

Vali Kocatepe, “Servergazi Mahallesi’nde ihtiyaç duyulan 24 derslikli okta okulun yapımı için gerekli olan 3 milyon TL için hayırseverlerimizin desteğine ihtiyacımız var. Geçtiğimiz hafta ilk protokolümüzü Feridun Basmacı ile imzalamıştık. İkinci protokolümüzü ise Nevzat Özel ile imzalıyoruz” dedi.

Daha önce, Denizli İş Adamları Endüstri Meslek Lisesi’ne bir derslik, Okul Yaptırma ve Yaşatma Derneği İlkokuluna bir laboratuar yaptırarak eğitime destek veren İşadamı Nevzat Özel, “Biz kazandığımızı Denizlilerle paylaşmak istedik. Ve bana göre en güzel yatırım da insana yapılan yatırımdır. O nedenle imkanlarımız doğrultusunda eğitim-öğretime destek olmaya çalıştık. Desteklerimizin devam edeceğini de belirtmek isterim. Şuan planlamasını yapıyoruz. 2 yıl içerisinde yeni bir okul binası yaptırmak için çalışmalarımız başladı” dedi.

28 HAYIRSEVERE İHTİYAÇ VAR
Yaklaşık 3 milyon TL’ye mal olacak olan 24 derslikli ortaokul için 30 hayırseverin desteğine ihtiyaç olduğunu belirten Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, “Okulumuz ile ilgili 2 protokol imzaladık. 28 işadamının desteğine ihtiyacımız var. Destek için söz veren çok sayıda işadamımız var. Protokollerin devamı gelecek” dedi.

DOKUZKAVAKLAR’A DA YAPILACAK
Milli Eğitim Müdür Oğuz, aynı yöntem ile Dokuzkavaklar Mahallesi’ne ortaokul yaptırmayı planladıklarını söyledi. Oğuz, “Servergazi Mahallesi’nde yapılacak olan ortaokulun bir benzerini de Dokuzkavaklar Mahallesi’nde yapmak istiyoruz. Burası için de 30 hayırseverin desteğine ihtiyacımız olacak” diye konuştu.

Yorumlar

baki zeytünlüoğlu   -  Bağlantı 6 Şubat 2015, 08:39

işadamlarımızı tebrik ederim. ama devlet eğitime katkı payı diye dünyanın parasını topluyor hiç kimse merak etmiyormu bu paralarla ne yapılıyor diye. bir toplanan paraya bak birde yapılana. bunu anlamak için profesör olmaya gerek yok…..

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı