REKLAMI GEÇ

Honazlı hayırseverden eğitime katkı

Honazlı hayırseverden eğitime katkı

Eğitime hayırsever desteği devam ediyor. İstanbul’da tekstil sektöründe hizmet veren Hayırsever İşadamı Ferhat Özçelik, anne ve babasının ismini taşıyacak, Himmet Nimet Özçelik Anadolu Lisesi’nin protokolünü, Vali Yavuz Erkmen ile birlikte imzaladı.

/ DENİZLİHABER / 17 Şubat 2010 Çarşamba, 17:54

Valilik makamında gerçekleştirilen protokol törenine; Vali Yavuz Erkmen, Hayırsever İş Adamı Ferhat Özçelik, Honaz Kaymakamı Sercan Gökdemir, Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, İl Özel İdare Genel Sekreteri Adem Oklu ve davetliler katıldı.

Vali Yavuz Erkmen, eğitime katkı veren Hayırsever İş Adamı Ferhat Özçelik’e teşekkür ederek, “Eğitim bizim geleceğimiz. Biz çocuklarımızı ne kadar iyi şartlarda eğitebilirsek, Türkiye olarak geleceğe daha güvenli bakabiliriz. Honaz, yapılacak okulla büyük oranda eğitimle ilgili eksikliklerini tamamlamış olacak. Honaz Belediye Başkanımızın çok büyük desteklerini gördük. Amacımız en kısa sürede okulun tamamlanıp hizmete açılmasıdır” dedi. Vali Erkmen ayrıca göreve geldiğinden, bugüne kadar yapılan protokol ile birlikte 21 milyon TL değerinde protokol imzalandığını söyledi.

Hayırsever İş Adamı Ferhat Özçelik, ailecek eğitime destek vermekten mutluluk duyduklarını söyleyerek, en kısa sürede okulun inşaatının bitirilerek hizmet vermeye başlayacağını söyledi.
Konuşmaların ardından Himmet Nimet Özçelik Anadolu Lisesi protokolü, Vali Yavuz Erkmen, Hayırsever İş Adamı Ferhat Özçelik ve diğer katılımcılar tarafından imzalandı.

Honaz Himmet Nimet Özçelik Anadolu Lisesi bodrum+zemin+3 kattan oluşacak ve 18 derslik olacak. 1 Milyon 500 bin TL’ye mal olacak okulun maliyetinin tamamını, hayırsever karşılayacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı