REKLAMI GEÇ

Irlıganlı’da konferans salonu açıldı

Irlıganlı’da konferans salonu açıldı

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Irlıganlı Şehit Piyade Onbaşı Bayram Güzel İlköğretim Okulunun hayırsever tarafından düzenlemesi yapılan konferans ve çok amaçlı salonunun açılışını yaptı.

/ DENİZLİHABER / 8 Aralık 2011 Perşembe, 18:41

Açılışa Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Hayırsever Fatma ve Eşi Bülent Günay, Irlıganlı Belediye Başkanı Hasan Yılmaz, Kocabaş Belediye Başkanı Muzaffer Taşgeldi, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ahmet Altun ve okul idarecileri ile öğretmenler katıldı.

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz açılış konuşmasında; “Çok amaçlı salon olarak kullanılmak üzere sahne düzenlemesi, perde, ışıklandırma ve sandalyeleri eğitimin hizmetine sunan Sayın Fatma Günay hanım ve eşine teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Öğrencilerimizin eğitimlerinde sadece bilgi yüklemek değildir. Aynı zamanda çocuklarımızın sosyal ve kültürel etkinliklere de ihtiyaçları var. Hayırseverimizi küçük bir plaket ile ödüllendirmek istedik. Kendisine iş hayatında başarılar diler, Kazançlarının daha da artarak eğitime katkılarının devamını dilerim. Hayırlı uğurlu olsun ”dedi.

Açılışın ardından öğretmenler odasına geçen Müdür Mahmut Oğuz ve protokol burada öğretmenler ile bir araya geldi. Müdür Oğuz, Irlıganlı Belediye Başkanı Hasan Yılmaz’a eğitime yaptığı eşsiz katkılardan dolayı teşekkür mahiyetinde bir plaket verdi. Eğitim adına kendisi bir dediğimizi hiçbir zaman iki etmemiştir dedi.

Belediye başkanı Hasan Yılmaz, “Milli Eğitim Müdürümüz bizim ailemiz gibidir. Kendisinden böyle güzel bir hediye almak beni çok duygulandırdı” dedi. Irlıganlı Şehit Piyade Onbaşı Bayram Güzel İlköğretim Okulunun okul öğrencileri, öğretmenler ve velilerin kaynaşma amaçlı birlikte düzenlediği aşure gününe eşlik eden Müdür Oğuz, onlarla bir müddet sohbet etti.

Konferans Salonu düzenlemesi Ceyda Eczanesi Sahibi Fatma Günay tarafından yaklaşık 7 bin lira gibi rakam harcanarak yapılmıştır.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı