REKLAMI GEÇ

Kantinci Mustafa 100 Bin mavi kapak topladı

Kantinci Mustafa 100 Bin mavi kapak topladı

Mavi kapak projesi ile Engellilere başa tekerlekli sandalye olmak üzere çeştli ihtiyaçlarının sağanması amacıyla başatılan kampanya destekler devam ediyor.

/ DENİZLİHABER / 9 Aralık 2011 Cuma, 16:42

Yaklaşk 20 gün önce işetmesini yaptığ okul kantininde 30 kapağ tost ayran, 50 kapağ bedava döner ayran veren okul kantini işetmecisi Mustafa Erbek, kampanyanın 20. gününde 65 bin kapağ ulaşı. Kampanyaya özellikle öğencilerin çok ilgi gösterdiğni belirten Mustafa Erbek,” 20 gün önce başadığmız mavi kapak kampanyasında ilk gün 1500 adet kapak topladık. Daha sonraki günlerde bu sayı her geçen gün artarak çoğldı ve 20 günlük sürede ş an 65 bin kapak topladı. Kampanyayı ay sonunda bitirdik ve ş an elimizde 100 Bİ kapak bulunuyor. Bu kampanya ile asıl amacımız öğencileri duyarlı hale getirmek ve soysal sorumluluk bilincini yerleşirmek istiyoruz. Topladığmız tapakları bir kaç gün sonra yetkililere teslim edeceğz ve özellikle de Van depreminde zarar gören vatandaşarımıza destek olabilmek için çalışcağz” dedi.

Kampanyanın çığgibi büyüdüğnü belirten Denizli Sakatlar Derneğ Başanı Osman Çıyancı, kampanyaya ilginin her geçen gün arttığnı söyledi.Çıyancı,” Mavi kapak projesine bir çok ilde olduğ gibi ilimizde de ilgi arttı. Her kesimden vatandaşarımız gerek kendi imkanları ile gerekse üyelerimiz yardımı ile bu kampanyaya destek oluyor. Bu proje kapsamında bizim asıl amacımız “tane tane toplayalım adım adım yürüyelim” stratejisi ile çalışak. Kapakların sayı anlamında toplanılmasından ziyade toplumda yardımlaşa ve sosyal sorumluluk duygularını gelişirmek istiyoruz. Denizli olarak ş ana kadar 2,5 ton civarında kapak topladık. Derneğmizde bulunan 9 adet tekerlekli sandlyeleri ihtiyaç sahiplerine dağttık. Bize destek olan herkese teşkkür ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı