REKLAMI GEÇ

“Karneni göster, kitabını al

“Karneni göster, kitabını al

Türkiye İş Bankası, “Karneni Göster Kitabını Al” ile bu yıl da 1 milyon ilköğretim öğrencisine karne armağanı olarak kitap hediye ediyor.

/ DENİZLİHABER / 13 Haziran 2009 Cumartesi, 16:52

Geçen yıl, dünyanın en prestijli iletişim ödüllerinden “Avrupa Mükemmeliyet Ödülü”nü kazanan projeyi gelenekselleştirerek, bu yıl da sürdüren İş Bankası, 1 milyon kitabın dağıtımına 2008–2009 öğretim yılının tamamlandığı 12 Haziran 2009 tarihinden itibaren başladı.

 < ?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Kampanya kapsamında, Türkiye ve KKTC’deki herhangi bir İş Bankası şubesine karnesini getiren ilköğretim öğrencilerine, karnelerindeki notlara bakılmaksızın, Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları tarafından yayımlanan,  2 yazarının öykü ve masallarının yer aldığı, “Yazarlarımızdan Masallar ve Öyküler” adlı kitap armağan edilecek.

 

Kampanyaya ilişkin olarak, DGC Basın Merkezi’nde, dün düzenlenen toplantıya, İş Bankası Denizli Merkez 2. Şube Müdürü Ayşe Oğuz, Müşteri Temsilcisi Nihat Semerci katıldı.

Toplantıda kampanya hakkında bilgiler veren Ayşe Oğuz, gelenekselleşen “Karneni Göster Kitabını Al” kampanyası ile bu yıl, iki milyon kitabın çocuklarımıza armağan edileceğini belirtti.  Okul dışı eğitim sürecinde çocukların daha çok kitapla buluşmaları ve okuma alışkanlığı kazanmalarının, ülkemizde özenle ele alınması gereken önemli konulardan biri olduğuna dikkat çeken Ayşe Oğuz, kampanya ile bu alanda yaygın bir dönüşüme katkıda bulunmayı da amaçladıklarını söyledi.

 

“Karneni Göster Kitabını Al” kampanyası kapsamında bu yıl öğrencilere armağan edilecek olan “Yazarlarımızdan Masallar ve Öyküler isimli kitap, İş Bankası Kültür Yayınları tarafından hazırlandı. Doğan Hızlan’ın “Sunuş” yazısını kaleme aldığı kitapta; Ömer Seyfettin, Eflatun Cem Güney, Yaşar Kemal, Sait Faik Abasıyanık, Nâzım Hikmet, Necati Tosuner, Yalvaç Ural, Aziz Nesin, Nezihe Meriç, Tahsin Yücel, Tarık Dursun K. ve Muharrem Buhara’nın öyküleri yer alıyor. Söz konusu proje Tüm İş Bankası Şubeleri başta olmak üzere 12–13–14 Haziran 2009 tüm öğrencilere kitap dağıtımı yapılacak. Kitabın sonsözünü ise Sunay Akın kaleme aldı. İş Bankası, bu yıl da devam eden kampanya sonucu toplamda 2 milyon kitap dağıtmış olacak.

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı