REKLAMI GEÇ

Merkezefendi Milli Eğitim Müdürlüğü, deprem bölgesine anaokulu için kampanya başlattı

Merkezefendi Milli Eğitim Müdürlüğü, deprem bölgesine anaokulu için kampanya başlattı

Deprem bölgesinde ihtiyaçların giderilmesi için başlatılan seferberlik sürüyor. Merkezefendi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Hatay’a 6 derslikli anaokulu yaptırmak için bağış kampanyası başlattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Mart 2023 Cuma, 11:30

Merkezefendi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü deprem bölgesinin okul öncesi eğitim binası ihtiyacının karşılanması için kampanya başlattı. Kampanyaya müdürlüğe bağlı resmi ve özel tüm kuruluşlar katılım gösterecek.

Müdürlükten yapılan açıklamada “Hayalimiz Umudumuz Olsun” isimli kampanya hakkında şu açıklama yapıldı:
“Deprem bölgesinde yaşayan öğrencilerin ihtiyaçlarının karşılanması çalışmalarına katkıda bulunmak amacıyla Merkezefendi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı resmi ve özel bütün kurum paydaşlarının katılımıyla “Hayalimiz Umudunuz Olsun” sloganı altında anaokulu inşaatı için yardım kampanyası düzenlendi. Ayrıca kampanya ile eşgüdümlü olarak deprem bölgesi için oyuncak bağışı kampanyası da başlatıldı.

Merkezefendi Kaymakamlığı’nın izni ile başlayan okul yapımı projesi, TOKİ ile protokol yapıldığı tarihe kadar devam edecek. Anaokulu; Çelik konstrüksiyondan ve 6 derslikli, Hatay bölgesinde ve TOKİ tarafından yapılması planlanıyor.
Kampanya için bir bağış hesabı açıldı. Kampanya süresince elden veya makbuz karşılığı para alınmayacak; bağış yapmak isteyen öğrenci, veli, öğretmen, kurum veya kuruluşlar doğrudan kampanya banka bağış hesabına aktarım yapacaklar. Ayrıca okullar kampanyaya katkı sağlamak için kermes ve benzeri sanatsal ve sportif etkinlikler düzenleyebilecekler.

Hayalimiz Umudunuz Olsun Projesi Yardım Kampanyasına destek olmak isteyenler için Hesap bilgileri:
Hesap Cinsi: TL
Banka: Vakıf Katılım Bankası Denizli Sanayi Şubesi
Hesap Numarası: 819473-1
IBAN Numarası: TR09 0021 0000 0008 1947 3000 01

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı