REKLAMI GEÇ

Mesleki eğitim müdürleri toplandı

Mesleki eğitim müdürleri toplandı

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Gülay Kaynak Sarıkaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde meslek lisesi müdürleriyle bir araya geldi. Toplantıya Milli Eğitim Şube Müdürü Şaban Altınsuyu, Merkezefendi İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Kılınç, Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan ve 51 mesleki eğitim müdürleri katıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Eylül 2016 Cuma, 15:16

Denizli’nin mesleki eğitimde marka bir şehir olduğunu belirten Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, bunun devamının sağlanması için eğitimcilere büyük görevlerin düştüğünü söyledi.

denizli-milli-egitim-meslek-liseleri-ic

Oğuz, “Ekip olarak 2016-2017 eğitim ve öğretim yılını mesleki eğitim yılı ilan ediyoruz. Okullardaki çalışmalarımızı, birlik ve beraberlik içinde, öğrenci velilerimizle, ilçenin önde gelenleriyle, başta kaymakamlarımızla, yerel yöneticilerimizle, esnaflarımızla neler yapabiliriz diye görüşerek ileri doğru götüreceğiz. Bizim görevimiz hep birlikte en iyi şekilde çalışmaktır. Her geçen gün okullarımızı her yönünle daha yukarılara taşıyoruz ve taşımaya devam edeceğiz” dedi.

Devam eden 40’a yakın inşaatın olduğunu, bu eğitim öğretim yılında bunların da tamamlanmasıyla Denizli yeni bir eğitim şehri modeline girileceğini anlatan Oğuz, “Sizlere güveniyorum. Mesleki eğitimde Denizli’yi daha yukarılara çıkaracağımıza inanıyorum” dedi.

Toplantı, konuşmanın ardından soru cevap şeklinde devam etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı