REKLAMI GEÇ

Minik eller destek bekliyor

Minik eller destek bekliyor

Pamukkale Üniversitesi Genç TEMA Kulübü, üniversite bünyesindeki fakülte ve yüksek okul öğrencilerinin katılımı ve Denizli halkının desteğiyle hayata geçirmeyi planladığı “Bir Fidan Bir Kitap Bir Işık” kampanyasını başlattı.

/ DENİZLİHABER / 20 Ekim 2009 Salı, 17:58

Kampanyanın fidan ayağında, Denizli’nin Tavas ilçesi Yorga Köyü İlköğretim Okulu öğrencileri ile köyün sağlık ocağının bahçesine, 100 adet fıstık çamı fidanı dikilecek.

Kitap ayağında, Pamukkale Üniversitesi öğrencileri ve Denizli halkından toplanan kitaplar, köy okulunun kütüphanesine bağışlanacak. Eğitim ayağında ise PAÜ Genç TEMA Kulübü Eğitim Ekibi tarafından öğrencilere “Erozyon ve Küresel Isınma” konulu eğitim semineri verilecek.

Bu çalışma ile üniversiteli öğrenciler kendi alanlarında “doğa-çevre” konularında faaliyet gösterirlerken sosyal çalışma olarak kırsal kesimdeki öğrencilerin okuma ihtiyaçlarını karşılayıp onların aydınlanmalarına katkı sağlamayı hedefliyor.

14 Ekim’de başlayan kampanyada, bağışlar 22 Ekim’de Yorga’ya ulaştırılacak. Kampanyaya kitap bağışlamak isteyenlerin, ellerindeki okunmuş kitapları verebilecekleri gibi kitap satın alarak bunları kampanyaya bağışlayabilecekleri belirtildi. Kitap bağışlamak için Aykut Yılmaz’a, 0 506 888 62 04 numaralı telefondan ulaşılması gerekiyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı