REKLAMI GEÇ

Öğrenciler fidanlar için beş yıl sonra buluşacaklar

Öğrenciler fidanlar için beş yıl sonra buluşacaklar

Pamukkale Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu’nun bu yılki mezun öğrencileri geleneksel bir fidan dikim etkinliği başlattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Haziran 2019 Çarşamba, 10:58

Pamukkale Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu’nun bu yılki mezun öğrencileri PAÜ’de yeni bir geleneksel etkinlik başlattı. Öğrenciler geride bir anı bırakabilmek adına 100 adet çan fidanını toprakla buluşturdu ve 5 yıl sonra fidan dikim alanında buluşma kararı aldı.

Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Ummuhan Baş Aslan fidanların Gölbahçe çevresine yapıldığını belirterek, “2019 mezunları adına “Fizyo Doğa19” etkinliği adı altında Gölbahçe çevresine ağaç dikimini yaptık ve önümüzdeki yıllarda bu etkinliğimizi devam ettirip geleneksel hale getirmeyi düşünüyoruz” ded.

Etkinliğe katılan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu dördüncü sınıf öğrencileri; dönem arkadaşları ile birlikte gerçekleştirdikleri son etkinlik olması nedeniyle hüzünlü olduklarını ancak okullarından ayrılırken arkalarında bir fidan bırakacak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Öğrenciler toprakla buluşturdukları fidanların büyüdüğünü görmek için mezuniyetten beş yıl sonra bir araya gelmeyi planlıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı