REKLAMI GEÇ

Öğrencilere milli ve manevi değerler kazandırılacak

Öğrencilere milli ve manevi değerler kazandırılacak

Milli Eğitim Müdürlüğü ile Pamukkale Üniversitesi, öğrencilere milli ve manevi değerlerin kazandırılması amacıyla işbirliği yapıyor. Protokol Vali Hasan Karahan’ın katıldığı törenle imzalandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Ekim 2017 Salı, 15:10

Protokol imza törenine, Vali Hasan Karahan, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ ile Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz katıldı.

Rektör Hüseyin Bağ, öğrencilere milli ve manevi değerler kazandırılması yönünde gerekli eğitimlerin verilmesine katkı sağlanacağını belirtti.

Vali Karahan ise, işbirliğine her alanda olduğu gibi eğitimde de ihtiyaç duyulduğunu belirterek, “Zaten fiilen bu işbirliğini yürütüyoruz. Bunun sembolik olarak da böyle bir protokolle, özellikle okullarımızdaki eğitim konusunda üniversitemizin bize sağlayacağı destekleri imza altına aldık” dedi.

Protokol ile sempozyum, zirve, konferans, çalıştay, kompozisyon çalışmaları ve alan araştırmaları gibi faaliyetler yapılarak öğrencilerin mesleki ve akademik başarılarının arttırılmasına katkıda bulunulması, öğretmenlere yönelik yapılacak faaliyetlerle öğretmenlerin de mesleki bilgi ve becerilerinin geliştirilmesine katkıda bulunulmasının hedeflendiği belirtildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı