REKLAMI GEÇ

Öğrencilerin yeni başkanı Pamukçu

Öğrencilerin yeni başkanı Pamukçu

İl Öğrenci Meclisi Başkanlık Seçimi Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda yapıldı. Başkanlığa Rauf Pamukçu seçildi.

/ DENİZLİHABER / 8 Aralık 2011 Perşembe, 18:27

İl Öğrenci Meclisi Başkanlık seçimine İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Belediye Başkan Yardımcısı Şamil Çınar, Şube Müdürü Şener Bayram, veliler, öğretmenler, adaylar ve öğrenciler katıldı.

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz yaptığı konuşmada, “gençlerimizin seçim heyecanını birlikte paylaşmak istedik. Aday olan öğrencilerimizin buradaki vaatlerini de bizzat gelerek duymak istedim. Bu seçimin çocuklarımıza demokrasi adına iyi nitelikler kazandıracağına inanıyorum. Ülkemizin geleceğinin parlak olması için biz sizlere güveniyor ve inanıyoruz. Hepinize şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

Başkan adayları ve ekipleri seçmenlere tanıtıldıktan sonra; adaylar Ali Karakuzu (Akköy Sema-Abdurrahman Karamanlıoğlu OTML), İlknur Başaran (Buldan Güngör Cerit Cumhuriyet İÖO), Onur Pay (Türk Eğitim Vakfı Ana. L.), Rauf Pamukçu (Sarayköy Lisesi), Serkan Koca (Honaz Kaklık Osman Evran ÇPL), Sümeyye Sağ (Çameli Sarıkavak İÖO) seçmenlerine konuşmalarını yaptılar. Seçildikleri takdirde illerini ve öğrencileri Ankara’da nasıl temsil edeceklerini ve arkadaşları için hayata geçirecekleri projelerini anlattılar.
Seçim sandığının oluşturulmasının ardından seçmeler oy kullanma işlemine geçti. Oy kullanma işlemi sonucu altı başkan adayının içerisinden en yüksek oy alan Sarayköy Lisesi Öğrencisi Rauf Pamukçu 49 oy ile seçilerek İl Öğrenci Meclisi Başkanı oldu. Seçim heyecanın sonunda Rauf Pamukçu başkan olarak ilk konuşmasını yaptı.

İl öğrenci meclisi başkan adayları ve aldıkları oylar
1- Ali Karakuzu (Akköy Sema-Abdurrahman Karamanlıoğlu OTML) 5 (beş)
2- İlknur Başaran (Buldan Güngör Cerit Cumhuriyet İÖO) 5 (beş)
3- Onur Pay (Türk Eğitim Vakfı Ana. L.) 16 (onaltı)
4- Rauf Pamukçu (Sarayköy Lisesi) 49 (kırkdokuz)
5- Serkan Koca (Honaz Kaklık Osman Evran ÇPL) 9 (dokuz)
6- Sümeyye Sağ (Çameli Sarıkavak İÖO) 4(dört) oy aldı.

2012-2012 eğitim-öğretim yılı Demokrasi eğitimi ve okul meclisleri projesi kapsamında gerçekleştirilen seçim sonucunda oluşan İl Öğrenci Meclisi Başkanlık Divanı şöyle oluştu,

Rauf Pamukçu Sarayköy Lisesi – Başkan
Nizamettin Kanlıcan Nevzat Karalp Anadolu Lisesi – Bşk.Vekili
Muratcan Müezzinoğlu Lütfi Ege Ana.Öğretmen L. – Katip Üye
Ayşenur Kayır Kınıklı Denizli Basma Sanayi İÖO – Katip Üye

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı