REKLAMI GEÇ

Oğuz, okul müdürleriyle eğitimin geleceğini tartıştı

Oğuz, okul müdürleriyle eğitimin geleceğini tartıştı

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, ilçe milli eğitim müdürleri ve okul kurum müdürleri ile Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda bir araya geldi.

/ DENİZLİHABER / 5 Aralık 2011 Pazartesi, 17:43

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz’un başkanlığı yaptığı toplantıda, Şube Müdürleri , Şerif Ali Cengiz, Mehmet Başer ile okul kurum müdürleri hazır bulundu.Toplantı gündeminde; Okul Öncesi Eğitimi çalışmaları, strateji çalışmaları ve genel işleyiş esasları üzerinde duruldu.
Müdür Mahmut Oğuz; ilçe milli eğitim müdürleri, okul ve kurum müdürlerine açıklamalarda bulundu.

Oğuz: “2010-2011 eğitim öğretim yılında milli eğitim müdürlüğü olarak ben ve idarecilerim tarafından 741 okul ve kurumdan ayak basmadığımız yer yoktur. Tüm kurumlarımızı ziyaret ederek, fiziki koşullardan tutun, eğitim öğretim durumlarından her türlü konuyu bizzat yerinde gördük. İçinde bulunduğumuz öğretim yılında da başarıyı artırma çalışmaları kapsamında komisyonlarımızı oluşturduk. Tüm okullarımızı ekiplerimiz ziyaret edecektir. Başarısız öğrenci profilleri irdelenerek. Başarısızlıklarının nedenleri araştırılacaktır. Ülkemizde eğitim öğretim bakımdan model il olmak için çaba gösteriyoruz. Birilerini eleştiren değil, ilkeli ve hedefleri olan bir eğitimimiz olmalıdır.Avrupa standartlarına ulaşabilmek için ikili eğitim öğretim yapan okullarımızı tekli öğretime düşürmemiz gerekiyor. Şuan itibari ile 55 okulumuz ikili eğitim öğretim vermektedir. Bu konuda en büyük destekçilerimiz siz müdürlerimiz en başta olmak üzere, hayırseverlerimiz, STK’lar ve velilerimizdir.Kurumlarımızda en çok üstünde durduğumuz konuların başında; öğrenci ve öğretmen güvenliği ile şiddettir. Bu konular okul huzuru ve sağlıklı bir eğitim vermek açısından çok önem arz etmektedir.” dedi.

Müdür Mahmut Oğuz’un konuşmasının ardından Şube Müdürü Şerif Ali Cengiz, okul öncesi eğitim ile kaynaştırma eğitimine tabi özürlü öğrencilerin durumları hakkından bilgilendirmeler yaptı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı