REKLAMI GEÇ

Oğuz’a ağır itham

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz’un, kızının düğün töreni öncesi düğün davetiyelerini devletin resmi aracı ve hizmetlisi ile dağıttırdığı iddiaları eğitim camiasını karıştırdı.

/ DENİZLİHABER / 27 Ekim 2008 Pazartesi, 01:00

Kızını muhteşem bir düğün töreni ile evlendiren İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz’un, düğün öncesi bir hafta süreyle, düğün davetiyelerini devletin resmi aracı ve hizmetlisi ile dağıttırdığı iddiaları Denizli eğitim camiasında özellikle de okul aile birlikleri tarafından tepkiyle karşılandı.

Hükümetin, kamuda kemer sıkma politikasının ardından, okulların elektrik su, telefon, kırtasiye, temizlik, bakım, tamirat ve onarım giderleri başta olmak üzere her türlü ihtiyaçları, okul aile birlik başkanlarının büyük özverisi ile öğrenci velilerinden toplanan bağış paralarıyla karşılanırken, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz’un devletin resmi aracını ve yakıtını şahsi işlerinde kullandığı iddiaları büyük tepkilere neden oldu.

Milli Eğitim Bankalığı’nın son zamanlarda devlet okullarına gönderdiği ödeneklerde de kısıtlamaya gitmesi, okul yöneticilerini de zor durumda bırakmıştı. Ödenek yetersizliğinden dolayı birçok okulda hala temizlik işleri başta olmak üzere birçok iş, tek bir hizmetli ile yerine getirilirken, okullar çalıştırdığı hizmetlisinin bile maaşını ödemekte zorluk çekerken, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz’un, hizmetlisine, kızının düğün davetiyelerini dağıttırdığı iddiaları, okul yöneticilerinin de tepkisini çekti. İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz’un,öne sürülen bu iddialara nasıl cevap vereceği ise merakla bekleniyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı