REKLAMI GEÇ

OĞUZ’A KENDİ HAZIRLADIKLARI KİTABI HEDİYE ETTİLER

OĞUZ’A KENDİ HAZIRLADIKLARI KİTABI HEDİYE ETTİLER

Namık Kemal İlköğretim Okulu 5/E Sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Zehra Öz ile birlikte hazırladıkları ve baskısı yapılarak çoğaltılan “Paylaştıkça Büyük Sevgiler” isimli kitabı, İl Milli Eğitim Müdürü Oğuz’a hediye etti.

/ DENİZLİHABER / 8 Ekim 2011 Cumartesi, 16:19

Namık Kemal İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz’u makamında ziyaret etti. Ziyarete Namık Kemal İlköğretim Okulu Müdürü Muzaffer Danık, Öğretmenler Zehra Öz, Ruhi Öz, Asiye Mumcuoğlu ve öğrenci velisi Ali Karataş katıldı.
Ziyarette İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz’a, Namık Kemal İlköğretim Okulu 5/E sınıfı öğrencilerinin, öğretmenleri Zehra Öz ile birlikte hazırladıkları ve baskısı yapılarak çoğaltılan “Paylaştıkça Büyür Sevgiler” adlı kitabı hediye edildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, “5/E sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri Zehra Öz Hoca Hanım tarafından hazırlanarak bastırılan “Paylaştıkça Büyür Sevgiler” adlı kitaplarından dolayı çok tebrik ediyorum. Bu kitap bize gösteriyor ki öğrencisinden öğretmenine, idarecisinden velisine ortaklaşa yapılmış bir eserdir. Böyle güzel bir eseri ortaya koymaları bizi çok mutlu etti. Öğrenciler ile birlikte yapılan bu güzel çalışma bizi de heyecanlandırmıştır. Kitabın ortaya çıkmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı