REKLAMI GEÇ

Oğuz’dan dershanecilere övgü

Oğuz’dan dershanecilere övgü

Milli Eğitim Müdürü ve kurmayları ile Denizlili Dershaneciler kahvaltıda buluşup sorunları masaya yatırdı. Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Denizli Dershaneler Derneği’ni çalışmalarından dolayı övdü.

/ DENİZLİHABER / 16 Ekim 2009 Cuma, 17:29

Buluşmaya İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Müdür Yardımcısı Mustafa Özevcimen, Şube Müdürü Şerif Ali Cengiz ile Denizli Dershaneciler Derneği Başkanı Mustafa Kemal Arslan ve yönetim kurulu üyelerinden Rahmi Dakak, Sabri Yıldız, Mehmet Hayıt ile Nurettin Sert katıldı.

Uğur Dershanesi’nin ev sahipliği yaptığı toplantıda Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, dershanecilerden çalışanlarının pazartesi tatilleri konusunda duyarlı olmasını istedi. Dershanelerde çok çalışıldığını bildiğini, bazı personelin haftanın her günü çalıştığı yönünde geçen yıl aldıkları şikayetler üzerine dershanelerde pazartesi günlerini tatil günü ilan ettiklerini söyleyen Oğuz, bu konuda taviz verilmemesini istedi. Oğuz ayrıca dershanelerin hep yanında olacaklarını, Türkiye’nin ilki ve şu an en etkili çalışan eğitim derneği olan Denizli Dershaneler Derneği ile uyumlu çalışmayı da önemsediklerini sözlerine ekledi.

Denizli Dershaneciler Derneği Başkanı Mustafa Kemal Arslan ise dernek olarak bütün yasa ve yönetmeliklerin uygulanması konusunda duyarlı olduklarını, bu konuda da desteklerin tam olduğunu söyledi. Arslan, dershanelerin sadece ticari kuruluş gibi görülmesinin kendilerini üzdüğünü, yüzlerce ücretsiz öğrenci okutarak sosyal sorumluluk aldıklarını da söyledi. Arslan, ayrıca Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ricası üzerine yüz tane daha yoksul öğrenciye ücretsiz eğitim vereceklerini de belirterek, “Bu son proje bile yaklaşık 200 bin liralık katkı sağlıyor. Bunlar toplum ve kamuoyu tarafından görülmeli, bilinmeli” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı