REKLAMI GEÇ

”Okul birincilerine altın

”Okul birincilerine altın

Kızılcabölük Belediye Başkanı Abdulkadir Uslu, Kızılcabölük’teki okulların birinci olan öğrencilerine, altın hediye etti ve tüm öğrencilerin yazı iyi değerlendirmelerini istedi.

/ DENİZLİHABER / 13 Haziran 2009 Cumartesi, 16:53

Kızılcabölük Belediye Başkanı Abdulkadir Uslu, Kızılcabölük’teki okulların birincilerine altın hediye etti. Atatürk İlköğretim Okulu birincisi Büşra Ocak, M.Akif Ersoy İlköğretim Okulu birincisi Kadriye Özkorgu, H. İbrahim Aydınlı İlköğretim Okulu birincisi Gülnihan Şenol, Hanife Ahmet Paralı Endüstri M. Lisesi birincisi Bülent Esgin ve Yaşar Öncan Lisesi birincisi Hanife Oranca altınlarını Başkan Uslu’nun elinden aldılar.

 < ?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Abdulkadir Uslu, karnelerini alan öğrencilerle sohbet ederek okulun son gününde onlarla birlikte oldu. Öğrencilerden tatillerini iyi değerlendirmelerini isteyen Uslu, “Sizlere yakışan karınca olmaktır cır cır böceği olmak değil. Kızılcabölüklüye karınca gibi çalışkan olmak yakışır. Her Türk genci gibi sizler de bu milletin, bu devletin geleceğinde söz sahibi olacaksınız, çalışkan, gayretli ve başarılı olmak zorundasınız” dedi.

 

Öğrencilerden yaz döneminde bol bol kitap okuyup, sosyal etkinliklere katılmalarını isteyen Uslu, ÖSS’ye girecek öğrencilere de başarılar diledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı