REKLAMI GEÇ

PAÜ Gezi ekibi yeni öğrencilere yol gösteriyor

PAÜ Gezi ekibi yeni öğrencilere yol gösteriyor

PAÜ Gezi ekibi, LYS sonuçlarının kesinleşmesi ve yerleşmelerin açıklanmasının ardından PAÜ’yü kazanan öğrencilere yol göstermek ve yardımlaşmak için çalışma başlattı. Ekip, sosyal medyada bilgilendirme platformları oluşturdu, Denizli ve PAÜ adına bilgiler paylaşmaya başladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Ağustos 2016 Cuma, 12:50

PAÜ Gezi ekibi her yıl olduğu gibi yine yeni üniversitelilere yardım edebilmek ve yalnız kalmalarının önüne geçmek amacıyla Facebook üzerinden Pamukkale Üniversitesi 2016 girişliler grubu ve sayfası oluşturdu. Bu çalışmayla bütün yıl boyunca yeni öğrencilerin sorularının cevaplandırıldığı bir yardımlaşma platformu oluşturulması amaçlanıyor.

İlk kez üniversite heyecanı yaşayan öğrencilerin sorularını cevaplayan, şehir ve üniversiteye dair tüm bilgileri aktaran 23 kişilik PAÜ Gezi ekibi, https://www.facebook.com/pau2016girisliler/ adresindeki sayfada hem mizahi, hem de bilgilendirme amaçlı gönderiler yayınlıyor. Ekip, kayıt dönemi, okul toplulukları, Kredi Yurtlar Kurumu yurtları, özel yurtlar, apart, burs, sosyal etkinlikler, dersler, hocalar gibi Denizli ve Pamukkale Üniversitesi ile ilgili merak edilen her ayrıntı hakkında PAÜ’nün yeni öğrencilerini bilgilendirmeyi hedefliyor.

PAÜ Gezi ekibi öğrenciler için ayrıca www.denizlikampus.com adında kurdukları öğrenci portalı ile de, etkin paylaşımın zeminini oluşturuyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı